Open Call Fresh Legs

Open Call Fresh Legs

“Fresh Legs” er en tilbagevendende udstilling med tegning, street art, illustration,foto,kortfilm, animation og lignende medier, som er åben for deltagelse af alle professionelle kunstnere.

Om “Fresh Legs”
“Dette er vores nyeste forsøg på at promovere tegning, street art, illustration, animationl,kortfilm,foto og lignende medier. Med denne tilbagevendende udstilling vil vi skabe en platform for publikum til at mødes, udstille og diskutere kunst i afslappede omgivelser samt inspirere nye såvel som etablerede kunstnere indenfor det kunstneriske felt.”Vores første ”Fresh Legs” udstilling i 2013 og 2014 var en stor succes. Fælles for kunstnerne var deres individuelle måder at portrættere aspekter og bekymringer omkring humanitet og nutidens samfund i enten sort/hvide eller koloristiske værker.

Hvem kan ansøge:
Alle professionelle kunstnere kan indsende deres arbejde.

Neden under findes en ansøgningsform, hvor du kan ansøge om deltagelse. Vær opmærksom på uploadningskravene og andre specifikationer.

Vigtige datoer:
Deadline for tilmeldinger: 1. april
Udstillingsperiode“Fresh Legs”: normalt juni – august
Ved efterfølgende accept af deltagelse er kunstneren selv ansvarlig for udgifter og arrangering af pakning, levering og forsikring af kunstværkerne til og fra galleriet. Udstillingsafgift: I forbindelse med udstillingen opkræves et mindre beløb på 35€ til at dække udgifter i forbindelse med printet pressemateriale (fx plakater og flyers).
Galleriets servicefee ved salg er fra 30-50% afhængig af mediet.
Der er ingen udgifter i forbindelse med tilmelding.


Vær venligst opmærksom på, at galleriet ikke holder sig ansvarlig for skader eller tab, som måtte opstå i forbindelse med forsendelse eller installation og udstillingen. Når det er sagt, håndterer vi selvfølgelig kunstværkerne med størst mulig forsigtighed. Vi har ikke haft en skade i de 25 år, vi har håndteret kunstværker.

Udvalgte kunstnere til Fresh Legs 2015: Fresh Legs 2015
Udvalgte kunstnere til Fresh Legs 2016: Fresh Legs 2016 

Application information

 

Verification