Kommende udstilling Berlin

META BERLIN 2019

Vi byder dig hjerteligt velkommen til at være med til åbningen af vores nye udstilling META!

 

Opening: 4th of September at 7pm
Exhibition running time: 4th of September –  2th of November 

Kontrastrige vibrationer, alle lige så intense og dybe, rører ud over det håndgribelige. De fire kunstnere overrasker beskueren med deres særegne stilarter og kunstneriske sprog og efterlader foruroligende følelser af rastløshed såvel som ynde.  I skulpturer og billeder udforsker META en anden dimension ud over vores materielle omgivelser. Beskueren inviteres til at involvere sig i den overraskende og foruroligende, men alligevel kendt og delikat, verden i kunsten.

Heike Ruschmeyer (DE)

Ruschmeyers kunstværker dokumenterer ofte kriminelle scener og vil bestemt efterlade et uudsletteligt indtryk på beskuerens sind. Værkerne skærper vores opmærksomhed på fortiden og nutidens realiteter.

Vanessa Notley (GB) 

Vanessa Notley er fascineret af det forførende aspekt ved papirskulpturer med implementerede tegninger og skaber bløde, overraskende former og mønstre. Hun udforsker skønhed i dets enkelhed og overrasker os med hendes arbejde der på ikke kan klart defineres.

Marko Kusmuk (BA)

I sine akvareller skildrer Kusmuk ofte døve individer, der er låst i en bichromatic virkelighed. Hænderne viser det ultimative håndgribelige middel til at forstå den insisterende verden udenfor, mens et farverigt, travlt univers holdes i sig selv.

Malatsion (FR)

Den bioteknologiske titel Genesis of my hybridization afslører refleksioner og den poetiske fantasi hos kunstneren og naturvidenskabeligt interesserede Malatsion. Forførende skønhed er kombineres her med teknisk kunnen i disse herbarium inspirerede, stiliserede, flydende skulpturer.