First post

Kære kunstvenner! Newsletter winter 2013/14
Juletiden står for døren og med vores vinternyhedsbrev vil vi gerne benytte lejligheden til at takke Jer alle sammen for jeres support og interesse for vores gallerier, udstillinger og aktiviteter. Med jeres opbakning samt støtte fra vores partnere og den store indsats fra vores praktikanter kan vi fortsætte vores formidlingsarbejde af nordisk og tysk kunst og kultur både i Kettinge og Berlin i det kommende år.

Vores nyhedsbrev giver dig et indblik i efterårets begivenheder og hvilke kommende aktiviteter der vil være i både Berlin og Kettinge.

God læsning!

Berlin (DE), Efterår/Vinter 2013
Efterårsudstilling “Memories”

Efterårets store udstilling bød på Carina Jo Sivager (DK), Heike Ruschmeyer (DE) og Sabina Grzimek (DE) i formidabelt samspil med værker der alle var inspireret af menneskets skyggesider og som efterlod et billede på nethinden hos alle de besøgende.

Vinterudstilling 2013/14 i Berlin
Den 2. december åbner vi vores vinterudstilling. Denne byder på mange af vores faste kunstnere som Hans Ticha(DE) ,Heike Ruschmeyer(DE),og også newcomer såsom Maria Persson (SE) og Kurihara (JP) fra vores Fresh Legs udstillingen fra foråret. Udstillingen vil byde på skulpturer, malerier, tegninger samt grafiske værker (vi har mere end 400 grafiske værker til alt mellem 25 – 300€) og vil blive udskiftet jævnligt. Dette giver rig mulighed for at skifte bekendtskab med nye og tidliger udstillede kunstner. Vinterudstillingen vil løbe indtil d. 15. februar 2014 – mellem d. 22. december og d. 15 februar vil den dog kun være åben efter aftale.


Fremtidige projekter i Berlin (DE)
Forårsudstilling 2014 i Berlin
I løbet af foråret vises der blandt andet en udstilling der er dedikeret til den tyske kunstner Hans Ticha. Denne udstilling følger op på dette års tidligere udstilling på Arbejdermuseet i København, som galleriet var medarrangøre af.Husk, at I allerede før den 15. februar kan få en forsmag på Hans Tichas fascinerende værker, da et rigt udvalg af hans grafiske værker indgår i vores vinterudstilling – vi har mere end 50 hans grafiske værker og tegninger i vores portfolio.


Udstillingen ”Fresh Legs” 2014 i Berlin
På baggrund af de gode tilbagemeldinger vi har modtaget om forårets udstilling “Fresh Legs” bliver denne til en årlig tilbagevendene udstilling, der viser en kombination af nye tendenser indenfor street art, tegninger,illustration og animationer. Interesserede kunstnere kan blive en del af denne udstilling ved at ansøge om en plads inden d. 1. april 2014. Hvis du er interesseret i at vide mere om Fresh Legs, er du meget velkommen til at kontakte os.

Open Call Udstillingen “Mini-Prints” i Berlin
Som noget nyt har Galleri Heike Arndt DK valgt at oprette en ny udstillingsevent udstillingen “Mini Prints i Berlin” Her vil vi årligt introducere et bred udvalg af nordiske og tyske kunstnere. Dertil vil vi derfor invitere grafiske kunstnere fra hele Norden og Tyskland til at ansøge om deltagelse inden d. 1 september 2014.

Scandinavian Meetingpoint -the Nordic Platform, Berlin
Tilslutningen til Scandinavian Meetingpoint stiger støt med mere end 50 deltagende til hvert arrangement og  et tilhængerantal på Facebook der lige har rundet 1400. Derudover vil vi i foråret 2014 afprøve et nyt tiltag, hvor det, alt efter vejret, er muligt at købe salat eller suppe for 1€.

I januar er der vinterlukket i galleriet, hvilket betyder at vores næste Scandinavian Meetingpoint vil være i den første uge i Februar.

Læs mere om arrangementet på vores webside: www.heike-arndt dk eller følge med på facebook: https://www.facebook.com/scandinavianmeetingpoint?fref=ts

Vi glæder os til at se Jer! 

Kettinge (DK), Efterår/Vinter  2013
Udstillingen “Artchange” i Kettinge
Vores stor Artchange projekt fandt sted hen over sommeren og viste 15, både tyske og danske, kunstnere fra Femern Bælt-regionen i galleriet i Kettinge og havde desuden mere end 500 besøgende.  Udstillingen danner grundlag for et lignende arrangement i Kiel i foråret 2014.
Vi vil gerne takke vores samarbejdspartnere i forbindelse med projektet: BKK, BKF, KulturLink Femernbælt Mikropulje og Guldborgsund Kommune. Mange tak til dem og de mange besøgende !

 

Udstilling “Opdagelser” 2013, Kettinge
Efterårsudstillingen i Kettinge bød på vores nyeste opdagelser af internationale kunstnere som Vanessa Notley (FR), Hoji (JP) m.fl og viste en bred vifte af teknikker, lige fra skulpturer lavet af stål til tegninger, malerier og animationer til terrakottakvinden lavet af Marian Heyerdahl(NO) som hovedattraktion Udstillingen har været særdeles velbesøgt.

Vinterudstilling 2013/2014 i Kettinge
Fra den 2. december til den 1. april vil vi have en vinterudstilling i galleriet i Kettinge. Udstillingen vil blive udskiftet løbende og vil byde på nogle af de kunstnere vi jævnligt arbejder med samt værker fra Heike Arndt selv. Denne udstilling vil være åben efter aftale og som sædvanlig tager vi gerne imod gæster til både rundvisning og galleribesøg og vi byder selvfølgelig på en kop te eller kaffe i den forbindelse.


Fremtidige projekter i Kettinge (DK)
Kunstnerresidenser i Kettinge
Vores arbejde med et kommende kunstnerresidens på Lolland skrider fortsat fremad og vi håber på, at kunne invitere til åbning i løbet af foråret. Faciliteterne skal tilbydes som residenser til professionelle eller studerende inden for kreative områder, heriblandt kunstnere, arkitekter, forfattere, musikere eller folk i filmbranchen og uddeles som arbejdslegat. Der skal findes 20 legater årligt a 5000 Kr. der hver især skal gøre det muligt at give 1-3 måneders arbejdsro til legatmodtageren. Hvis du ønsker mere information om hvordan du støtter dette projekt, er du mere end velkommen til at kontakte galleriet.

Hjemmeside
Vores ny hjemmeside blev lanceret den 1. december .
Til trods for lang tids forberedelse er alle sider endnu ikke helt opdaterede, hvilket vi håber i vil være forstående overfor. Vi arbejder hårdt på at få siden til at køre hurtigst muligt. 

                              
Gallerierne i 
Kettinge og Berlin holder vinterlukket fra den 22. december, men vi holder naturligvis åben efter aftale. Du kan altid komme i kontakt med os via følgende nummer +45 60 90 24 81. Den 3. februar 2014 starter vi med hele vores galleriteam. Vi er glade for at kunne fortælle at vores kommende team 2014 igen styrker vores nordiske profil med praktikanter fra både Danmark og Sverige.
 
Det har været en stor fornøjelse at udstille for Jer. Vi håber, I vil kigge forbi enten i Kettinge eller i Berlin, se på god kunst og få en kop kaffe/te til en snak om løst og fast. I er også meget velkomne til at kigge forbi vores facebook profiler, hvor i kan følge med i vores aktiviteter.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Galleri Heike Arndt DK

This entry was posted in Uncategorised. Bookmark the permalink.