Nyheder

 

                                     
UDSTILLINGSINVITATIONFRESH LEGS OPEN CALL 2018
MED 22 INTERNATIONALE KUNSTNERE
FERNISSAGE 6. JUNI KL. 19

Kære venner og kunstelsker,
Mens Berlin nyder det solrige vejr og den begyndende sommer, arbejder vi i Galleri Heike Arndt DK Berlin hårdt for at kunne præsentere publikum for en række fantastiske kunstværker. Vi er således stolte af at kunne invitere jer til åbningen af vores årlige Open Call-udstilling – Fresh Legs 2018!

Med vores 2018-udgave af den årlige Fresh Legs er vi glade for at kunne præsentere 22 nye, talentfulde, internationale kunstnere, der alle har overbevist med deres unikke stil, teknik og materialebrug. Tilsammen skaber kunstnerne en gruppeudstilling af figurative og abstrakte værker, der præsenterer en lang række forskellige teknikker, som publikum nu får muligheden for at opdage.
Over 100 kunstnere fra hele verden har med mere end 500 værker søgt om at blive en del af årets Fresh Legs. Efter en lang og omhyggelig screeningsproces blev 22 kunstnere udvalgt. Fresh Legs-udstillingen præsenterer i et udvalg disse kunstnere, og vi glæder os til at følge deres videre kunstneriske rejse. Oplev den skarpe socialkritik, perfekt indfangede samtidsskildringer og raffinerede tekniske evner. Gennem forskellig brug af materialer og teknikker – fra tegninger og farverige malerier til animerede videoer – forbløffer de og ansporer os til at udforske deres kreative universer. De Centrale begreber i denne udstilling omfatter portrætteringen af grundlæggende menneskelige aspekter såvel som en udpræget bekymring for den aktuelle samfundsudvikling. Begreber og forestillinger fortolket via den enkelte kunstners individuelle udtryk. Her får vi muligheden for at dykke ned i værkernes særegne verden og problemstillinger, hvor menneskelige relationer, ensomhed og det flydende øjebliks skrøbelighed udforskes.

Xecon Uddin (BD) portrætterer i sine fotografier sig selv og bruger sin krop som sine kunstneriske intentioners muse. Hans arbejde undersøger med et intenst fokus på spørgsmålet om seksuel identitet og køn fotografiets surrealistiske muligheder.
                         
Ian Liddles (UK) papirarbejder er dragende og tager beskueren med på en farverig og pirrende rejse. Hans nærmest abstrakte metode, hans miks af diverse teknikker og dimensioner, udfordrer beskueren i et forsøg på at identificere objekterne og de underliggende betydninger.
Johan Reisang (NO) mikser forskellige stilarter og tager gennem sine værker beskueren med til et andet univers fyldt af forskruede kroppe og mærkelige fusioner, idet han bearbejder hverdagslige og samfundsrelevante tematikker. Skønt hans værker pendler mellem optimisme og mørke følelser, deler de alle de samme ypperlige penselstrøg og farvebrug.
Ved brug af blandteknikker opnår Katharina Schellenberg (DE) en varierende dynamik i udtrykket. De tunge og opake penselstrøg indføjer sig i vandfarvernes transparens og lethed og fremhæver den blide farvepalet.
Anne Louise Blichers (DK) malerier udforsker naturen og spørgsmålene vedrørende klimaforandringer som en måde at repræsentere vores aktuelle samfundssituation – hvordan noget så umiddelbart enkelt forekommende som livet er blevet så kompleks.
Karmen Krafts (ES) værker stammer fra en værkserie med titlen RAÍCES, hvilket oversat fra spansk betyder rødder. Værkerne er resultatet af Krafts rejse til Peru, hvor hun fandt sig selv konfronteret med den nyligt indtrufne oversvømmelse og dens konsekvenser for indbyggernes liv.
Philipp Hauckes (DE) værker er detaljerede serier af tegninger, i hvilke han leger med forestillingerne om to- og tredimensionalitet. Således skaber Haucke former, der giver associationer til imaginære, flydende geometriske figurer og mikroorganismer der synes at være i konstant bevægelse på papiret.
                         
De seneste par år har Ornella Orlandinis (IT) arbejder gennemgået en modningsproces via en eksperimentering med forskellige materialer – støv, jord, aske, bly og gips – og deres efterfølgende forandringsprocesser. Med disse materialer skaber Orlandini overflader på baggrund af hvilke hun lader sine fotografier og screen prints stå frem.
Tuomas Korkalos (FI) værker virker de geometriske og farverige kompositioner af sig selv og skaber via formernes og symmetriens enkelthed en let og beroligende fornemmelse.
Konrad Peszko (PL) er i høj grad interesseret i tematikker vedrørende forflyttelse og genbosættelse i forskellige byrum samt arkitekturens oprindelige funktion. Den arkitektoniske inspiration viser sig tydeligt i hans værker, som primært består af geometriske og ugennemsigtige, farverige former, der emmer af en forståelse for den strukturelle detalje.
Loïc Saulins (FR) malerier fører beskueren ind i en anden dimension, tiltrukket af de adskillige lag af farver og tre-dimensionaliteten. Dette opnås igennem brugen af akrylmaling og et mangefold af teknikker såsom spraymaling, farveblyant og akvarel.
Attila Schwanz (IT) benytter sig af en bred vifte af teknikker, fra indisk blæk til pastel over vandfarve til kuglepen. Dette giver hans arbejder et nærmest undersøgende udtryk i dens detaljerigdom. Heri kommer også hans fascination for fantasy, hvilket gør hans værker uforlignelige og overraskende.​
                         
Katarzyna Kowalskas (PL) værker er resultatet af hendes kombination af to tilsyneladende modsatte udtryksformer – den geometriske hårdhed og håndtegningens lethed. På den vis ser vi hvordan to grundlæggende forskellige udtryk fusionerer og frembringer en illusion om uendelighed og bevægelse, som kunne synes virkelig.
                         
Jarosław Lisicki (PL) skaber via brug af blæk og sæbe på papir betagende og unikke former og fremhæver samtidigt papirets gule skær. Kontrasten mellem den skarpe blæk og papirets gullige blødhed giver tegningerne volume og dimensioner.
Line Schjølberg (NO) arbejder på lærredet med olie og akryl i jordfarvede pasteltoner. Malerierne suggererer et narrativ, igennem hvilket beskueren kan tage på en mystisk rejse, hvor grænsen mellem realitet og fiktion synes sløret.
Lisa Rytterlunds (SE) værker udviser en tydelige indflydelse fra illustration og urban art. Tematisk relaterer hendes arbejde sig til feminisme og kønspolitiske problemstillinger. Disse temaer behandles sammen med en tilegnelse af en religiøs ikonografi på en nærmest kitsch facon, hvilket udstiller disse kvinde- og kønspolitiske konflikters absurditet.
I en kombination af forskellige teknikker såsom akryl, blæk, vandfarve og indisk blæk, giver Marcus Gestré (SE) sine kunstneriske arbejder en voluminøs og legende atmosfære. Hans værker er futuristiske og ironiske med et robotagtigt præg, der får beskueren til at reflektere over vores aktuelle samfundsforhold.
                         
I 2011 startede Ivan Arkhipov (RU) med at lave video kombineret med grafiske tryk. Arkhipovs videoværk A Walk anvender en klassisk sort-hvid printteknik som rammesætning for sin animation. Disse er single-frame-animationer udviklet af grafiske print med brug af koldnåls gravering teknikker, der er håndprintet med en dybtrykspresse.
Georg Bothes (DE) værkers dristige opake og abstrakte objekter komplimenteres på fantastisk vis af brugen af millimeterpapir. Dette tilfører arbejderne et ekstra lag af tekstur og skaber en fornemmelse af volumen og rumlighed.
                         
Igennem hans forkærlighed for tekniske eksperimenter og kombinationer, skaber Oscar Rey (ES) figurative kompositioner med et primitivt præg. De enkle former og farver nok til at Rey kan formidle sine fortællinger.
Hannes&Johannes (SE) kortfilm bærer præg af en flerdelt komposition: Begyndelsen udspilles i et til en vis grad normalt, dagligdags sceneri, der imidlertid gradvist optrappes og eskalerer i dramatiske og mareridtsagtige begivenheder.
Simone Hooymans (NL) er en hollandsk visuel kunstner. Hun arbejder med eksperimentel animation via en legende brug af blæktegning og farvelægning kombineret med sofistikeret computerteknologi.
                         

Scandinavian Meeting Point Berlin

Er du i Berlin, så kig gerne forbi onsdag den 6. juni kl. 19.00 til vores månedlige SCANDINAVIAN MEETING POINT! Denne måneds event vil også markere åbningen af vores Fresh Legs 2018-udstilling.
Meeting point er en ikke-kommerciel, uformel og uforpligtende platform, hvor alle er velkommen, og ideen er, at det er deltagerne selv, der skal bestemme agendaen for aftenen – alt afhængig af, hvad de har på hjerte. Her kan du møde skandinaviere, tyskere og mange andre nationaliteter.

KALEIDOSCOPE

Udstillingen vises frem til den 2. juni

Med denne udstilling præsenterer vi værker af fire kunstnere – Kurihara (JP), Katharina Kleinfeld (DE), Martin Gerstenberger (DE) og Jussi Jääskeläinen (FI) – der hver især undersøger de usynlige bånd mellem farve, struktur, tekstur og rum. I udstillingen skaber værkerne et helt særligt samspil, idet barnets muntre leg drages ind i og fusionerer med den voksnes komplekse univers. KALEIDOSCOPE er et fantasiens fristed, hvor værkerne redefineres efter betragterens ønske og vilje.

Stroke Art Fair

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle der slog vejen forbi vores stand under Stroke Art Fair i München fra d. 9.-13. Maj! Messen var en stor succes og en fantastisk mulighed både for os og andre gallerier for at møde nye kunstnere og gallerier samt for vores kunstnere  – Grycja (UKR), Kurihara (JP) og Chloe Grove (GB) – for at præsentere deres værker til et bredere publikum. Vi takker Stroke Art Fair for invitationen!
Kurihara’s værker kan lige nu ses i vores KALEIDOSCOPE-udstilling.

              
Kettinge

Sommerudstilling

Sæsonåbning i juni

Snart åbner vi dørene for vores nye udstilling bestående af værker af en række talentfulde, internationale kunstnere. Disse værker har tidligere været en del af udstillingen Mini Prints 2017 i Galleri Heike Arndt DK Berlin og præsenterer værker af 40 kunstnere udvalgt fra over 450 ansøgere. Udstillingen er en enestående mulighed for at se en samling fantastiske grafiske tryk af vidt forskellige kunstnere, fra hele verden: så forspild ikke chancen! Tag et kig på vores hjemmeside og Facebook for mere information.

Private rundvisninger
 Mine rundvisninger har vist sig at være meget populære. Derfor har jeg nu indført muligheden for at reservere en privat rundvisning med en superlækker frokost – italian style med hjemmelavet mad til minimum 8 personer. Varighed cirka 1-3 timer. (frokosten er valgfri)
ArtLab residency
Den modtagede støtte fra Integra lawyers Copenhagen har gjort at vi også i år kan modtage gæstekunstnere i juli 2018 i vores residency for at arbejde med bl.a. grafiske teknikker.
Vi er stolte af at kunne tilbyde profesionelle kunstnere muligheden for at bo og arbejde i vores art residency  Kettinge. Denne juli kan vi med glæde byde Chloe Grove (GB) og  Jean-Baptiste Monnin (FR) velkommen. De vil deltage i vores ArtLab imens de udforsker vores smukke region Lolland Falster. D. 14. juli afholder vi en Artist Talk åben for alle fra kl. 14.00 til 16.00. Det vil tage sig ud som et varmt og venskabeligt møde med årets ArtLab-residenter, der giver mulighed for en hyggelig samtale om deres kunst, deres praksis og deres farverige personligheder over et glas vin. Dette er gjort muligt takket være støtten fra Integra advokater i København, som støtter residenterne i juli.
Vi håber også at kunne byde Ivan Prieto (ES) velkommen i august.

KOMMENDE EVENTS 2018

JUBILÆUM: I 2018 har vi rundet de 10 år i Berlin, og vi har allerede nogle spændende idéer, vi gerne vil præsentere foruden vores årlige udstillinger Fresh Legs or Miniprint Berlin. Vores Artlab- og Residency-program i Danmark vil forhåbentlig blive videreudviklet, og vi vil desuden få et endnu større værkudbud i vores webshop. Har du nogle særlige ønsker for et årligt event? Vi ville elske at høre fra dig!

                         
Open Call – Mini Prints 2018

Husk vores Open Call Mini Prints 2018 – her kan alle grafikere ansøge om deltagelse. Deadline: 1. september. Mere info finder du her:
http://berlin.heike-arndt.dk/dk/about-us/competition-and-events/mini-prints-berlin
INTERNSHIPS
                         
BERLIN – Trainees ønskede

Hvis du eller nogen, du kender er interesseret i en praktikplads hos os, så klik her for mere information. Vi søger altid ambitiøse, entusiastiske og loyale praktikanter til vores team.
Lige nu har vi nogle få pladser til efterår 2018.

Vi arbejder kontinuerligt med nye ideer omkring galleriet i Berlin og Kettinge, og vi vil gerne invitere nye innovative partnere til at arbejde med os. Hvis du har en god ide, du vil medfinansiere og realisere, så tøv ikke med at kontakte os.
Vores nye koncept omfatter især eksternt kuraterede og grænseoverskridende udstillinger med særligt fokus på pop-up af nordiske og tyske udstillingsprojekter. Vi inviterer både kuratorer og / eller kunstnergrupper til at præsentere deres projekt. Ligeledes inviterer vi skandinaviske og tyske kunst- og kulturaktører og kulturinstitutioner til at arbejde sammen med os.
Vi er meget glade for at kunne annoncere vores nye samarbejdspartnere, Galeri Kuchling og Inselgaglerie i Berlin, Friedrichshain, og ser frem til vores fremtidige, fælles projekter.
I galleriet såvel som i partnergallerierne kan du finde en informationsflyer.
Galerie Kuchling: Semaan Khawam + Kevork Mourad – Roots and Wings Åbning den 24.maj kl.19, exhibition åben fra 24. maj til 18. juli.
Inselgalerie: Silke Miche, Anna Mields und Maria Roewer – Fassden Augen Zufallsfunde exhibition åben fra 17. maj til 23. juni

For os er dette bare starten, og vi søger fortsat nye samarbejdspartnere.

Om Galleri Heike Arndt DK

Galleri Heike Arndt DK er et dansk projekt-galleri med en international profil, som har til huse i Berlin (DE) siden 2008 og i Kettinge (DK) siden 1989. Som nonprofit-galleri vælger vi kunst udelukkende ud fra kunstneriske kriterier. Galleri Heike Arndt er defineret som “Klein aber Fein” og fokuserer på samtidskunst fra den nordiske og tyske kunstscene og viser malerier, skulpturer, tegninger, grafik og “ny medier” såsom street art. Besøgende kan i Berlin og Kettinge forvente kunstnerisk ekspertise kombineret med hyggelige omgivelser og altid tid til en kop kaffe.

Kig forbi – det er altid et besøg værd!

 

INVITATION

KALEIDOSCOPE Ny Udstilling

Fernissage 2. Maj, kl. 19
Voigtstr. 12, Berlin Friedrichshain
Kære venner og kunstelsker,
Vinden bringer endelig vores længe ventede forårsvejr til Berlin, og vi bringer jer vores nye forårsudstilling. Vi vil derfor gerne invitere jer til vores åbning af KALEIDOSCOPE den 2. maj fra kl.19.Med denne udstilling ønsker vi at præsentere værker af fire kunstnere – Kurihara (JP), Katharina Kleinfeld (DE), Martin Gerstenberger (DE) og Jussi Jääskeläinen (FI) – der hver især undersøger de usynlige bånd mellem farve, struktur, tekstur og rum. I udstillingen skaber værkerne et helt særligt samspil, idet barnets muntre leg drages ind i og fusionerer med den voksnes komplekse univers. KALEIDOSCOPE er et fantasiens fristed, hvor værkerne redefineres efter betragterens ønske og vilje.Kurihara (JP) kombinerer i sine værker en asiatisk kulturarv med et tillært europæisk kunstnerisk sprog, hvorved han igennem linier og farver gransker vores menneskelige univers. Katharina Kleinfelds papirskulpturer undersøger grænserne mellem materialernes stoflighed og fantasi, og udforsker fænomener som rum, overgange, interaktion, gentagelse og rytme. Martin Gerstenberger indarbejder street art i sine tegninger og skulpturer og genkalder på den vis en barnets leg og naivitet hos sine tilhører. Jussi Jääskeläinen skaber dynamiske og kontrastfulde kompositioner med naturen som inspirationskilde. Kom og mød vores talentfulde kunstnere og følg deres kunstneriske rejse via deres værker, som Alice i eventyrland da hun nysgerrigt følger kaninen ned i hullet til en ny verden.

 

Kurihara (JP) kombinerer det asiatiske og europæiske billedsprog i hans værker og gør det med succes til hans helt eget udtryk. Takuya Kurihara undersøger i sine store akrylmalerier og tegninger vores menneskelige univers gennem linjer og farver – tydeligvis inspireret af street art.

 
Katharina Kleinfeld’s (DE) papirskulpturer undersøger grænserne mellem materialernes stoflighed og fantasi og udforsker fænomener som rum, overgange, interaktion, gentagelse og rytme. Værkerne udforsker, udforder og efterlader noget overraskende og uventet langt udover hvad man kan forvente af de skrevne ord.
 
Martin Gerstenberger (DE) nedbryder kunstens konventionelle regler og sammensætter dem igen på unik vis. Med sine værker overskrider han de stilistiske grænser for derigennem at skabe en ny æstetik. Hans dristige brug af materialer og farver frembringer en naiv og surrealistisk vekselvirkning mellem hans collager og objekter.
 
Jussi Jääskeläinen (FI) blander i sine tegninger forskellige temaer og teknikker. Den finske kunstner og illustrator bosat i Berlin skaber overraskende og kontrastfyldte kompositioner inspireret af naturen, dyrelivet og den berlinske musikscene. Med afsæt i sine erfaringer med grafisk design og illustration har han udviklet sin egen æstetik.
 

Scandinavian Meeting Point Berlin

Er du i Berlin, så kig gerne forbi onsdag den 2. maj 2018 kl.19.00 til vores månedlige SCANDINAVIAN MEETING POINT! Denne gang vil du også kunne opleve åbningen af  udstillingen KALEIDOSCOPE.

Meeting point er en ikke-kommerciel, uformel og uforpligtende platform, hvor alle er velkommen, og ideen er, at det er deltagerne selv, der skal bestemme agendaen for aftenen – alt afhængig af, hvad de har på hjerte. Her kan du møde skandinaviere, tyskere og mange andre nationaliteter.

Mini Prints Berlin 2017

Udstillingen er forlænget og vises frem til den 28. april

Galleri Heike Arndt DK Berlin er stolt af at kunne præsentere den årlige Open Call “Mini Prints Berlin 2017”; en gruppeudstilling der viser grafiske værker af kunstnere fra hele verden. Det har været en udfordrende opgave at vælge mellem over 400 ansøgere og over 2000 værker.
Sammen præsenterer kunstnerne en bred vifte af forskellige grafiske teknikker og stilarter, der omfatter traditionelle teknikker som træsnit, ætsning og mezzotinte såvel som en udforskning af moderne metoder gjort mulig af den digitale udvikling. Med global indflydelse garanterer udstillingen en spændende oplevelse, der skildrer både individuelle og fællesmenneskelige historier.
Kom og oplev den “grafiske” fortælling  til “Mini Prints Berlin 2017!”

Kettinge

OPDAGELSER 2017
Udstillingen er fornyet og genåbnet for besøgende frem til 15.juni

Albrecht Wild (DE) Amanda Karlsson (SE) Anna M. Kempe (DE) Christina Tzani (GR)
Chloe Grove (GB) Elham Rahmati (IR) Jean-Baptiste Monnin (FR) Katalin Kortmann (HU)
Lutz Hellmuth (DE) Raquel Algaba (ES)

Vi har genåbnet vores udstilling med delvis nye værker af fremragende internationale kunstnere. I lang tid har vi i galleriet i Berlin fulgt talentfulde kunstnere, som arbejder på papir, og fokuserer derfor årets udstilling på denne teknik. Selvfølgelig er andre medier også repræsenteret. Kunstnere som f.eks den engelske Chloe Grove, med sine fantastiske farveblyanttegninger, franskmanden Jean-Baptiste Monnin med sine abstrakte bygningsvisninger, samt Raquel Algabas absurditeter, sikrer udstillingens høje kvalitet.

Berlin og Kettinge
Vi er super glade for det stadigt voksende antal af besøgende både i Kettinge og Berlin. Også antallet af internationale kunstner, der ansøger til vores Open Call-udstillinger er vokset markant.

KETTINGE:

ARTLAB: Den modtagede støtte fra Integra lawyers Copenhagen har gjort at vi også i år kan modtage gæstekunstnere i juli/august i vores residency for at arbejde med bl.a. grafiske teknikker.

Private rundvisninger med frokost: Mine rundvisninger har vist sig at være meget populære. Derfor har jeg nu indført muligheden for at reservere en privat rundvisning med en superlækker frokost – italian style med hjemmelavet mad til minimum 8 personer.  Varighed cirka 3 timer. (frokosten er valgfri)

BERLIN:

GALLERI-SAMARBEJDE: Ligeledes kan vi glæde os over endnu en vigtig begivenhed. Vi har nu etableret et samarbejde med Galerie Kuchling og Inselgalerie i Berlin, Friedrichshain, og glæder os til nye fælles projekter. Vores fælles flyer udkommer allerede næste uge. Vi gør opmærksom på at gallerierne har åben til Gallery Weekend Berlin fra den 26-29 april.

STROKE ARTFAIR: Vi takker ligeledes STROKE Art Fair i München for at invitere vores kunstnere Kurihara (JP), Chloe Grove (GB) og Grycja (UKR) til denne vigtige, årlige begivenhed. Stroke Kunstmesse finder sted fra den 9-13 maj.  

KOMMENDE EVENTS 2018

JUBILÆUM: I 2018 har vi rundet de 10 år i Berlin, og vi har allerede nogle spændende idéer, vi gerne vil præsentere foruden vores årlige udstillinger Fresh Legs or Miniprint Berlin.  Vores Artlab- og Residency-program i Danmark vil forhåbentlig blive videreudviklet, og vi vil desuden få et endnu større værkudbud i vores webshop. Glæd dig!

 
Opening – Fresh Legs 2018

Vores kommende udstilling Fresh Legs vil åbne den 6.juni For mere info se vores Facebookside og besøge vores webside: https://www.facebook.com/events/351291902035059/
 
Open Call – Mini Prints 2018

Husk vores Open Call Mini Prints 2018 – her kan alle grafikere ansøge om deltagelse. Deadline: 1. september. Mere info finder du her:
INTERNSHIPS 2018/19
 
BERLIN – Trainees ønskede
Hvis du eller nogen, du kender er interesseret i en praktikplads hos os, så klik her for mere information. Vi søger altid ambitiøse, entusiastiske og loyale praktikanter til vores team.
Lige nu har vi nogle få pladser til efterår 2018.
Vi arbejder kontinuerligt med nye ideer omkring galleriet i Berlin og Kettinge, og vi vil gerne invitere nye innovative partnere til at arbejde med os. Hvis du har en god ide, du vil medfinansiere og realisere, så tøv ikke med at kontakte os.
Vores nye koncept omfatter især eksternt kuraterede og grænseoverskridende udstillinger med særligt fokus på pop-up af nordiske og tyske udstillingsprojekter. Vi inviterer både kuratorer og / eller kunstnergrupper til at præsentere deres projekt. Ligeledes inviterer vi skandinaviske og tyske kunst- og kulturaktører og kulturinstitutioner til at arbejde sammen med os.

Om Galleri Heike Arndt DK

Galleri Heike Arndt DK er et dansk projekt-galleri med en international profil, som har til huse i Berlin (DE) siden 2008 og i Kettinge (DK) siden 1989. Som nonprofit-galleri vælger vi kunst udelukkende ud fra kunstneriske kriterier. Galleri Heike Arndt er defineret som “Klein aber Fein” og fokuserer på samtidskunst fra den nordiske og tyske kunstscene og viser malerier, skulpturer, tegninger, grafik og “ny medier” såsom street art. Besøgende kan i Berlin og Kettinge forvente kunstnerisk ekspertise kombineret med hyggelige omgivelser og altid tid til en kop kaffe.

Kig forbi – det er altid et besøg værd!

Kære venner og kunstelskere

2017 er kommet godt i gang og det er en god anledning til en sommer update.– og til at sende en stor tak til alle jer, der støtter op omkring vores aktiviteter. Tusind tak til kunstnere, besøgende, samarbejdspartnere, sponsorer og flittige praktikanter! Kun med jeres opbakning har vores udstillinger og aktiviteter i vores to gallerier i Berlin (DE) og Kettinge (DK) kunnet gennemføres.

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse vores events, nye åbningstider, udstillinger i både Kettinge og Berlin og om vores nyeste tiltag: vores residence.

Husk vores næste Berlin Scandinavian Meeting Point er Onsdag den 6.September kl 19!

BERLIN 2017

OPEN CALL FRESH LEGS 2017
(June – September) Albrecht Wild (DE), Amanda Karlsson (SE), Anja Seidel (DE), Anastasia Savinova (SE), Anna M. Kempe (DE), Chung (KR), Parul Modha (DK), Elham Rahmati (IR), Chloe Grove (GB), Paule Ducourtial (FR), Doménico CV Talarico (IT), Jean-Baptiste Monnin (FR), Mady Piesold (DE), Marco Mercati (IT), Sidney Mullis (USA), Raquel Algaba (ES), Katalin Kortmann (HU), Christina Tzani (GR), Lutz Hellmuth (DE), Andrea Riba (DE/CL)

Fresh Legs 2017 vises frem til september. I august vil du stadig kun se udstillingen dog her kun efter forudgående aftale da vi holder sommerferie. Men du behøver blot at ringe til os minimum 1 dag i forvejen på 60902481

Dette er en fantastisk smuk udstilling der har fået masser af ros allerede!

Vores årlige open call udstilling Fresh Legs 2017 har været en langt større succes den vi turde at håber på.Fra flere den 500 indsendte værker fra hele verden udvalgte vi 20 kunstner der har indtaget vores galleri med video, skulptur, mixed media, tegning  og illustrationer. Med mere end 150 besøgende til åbningen og mange siden er denne udstilling blevet en stor succes. Du kan nå det endnu!

Denne grafikudstilling vil finde sted i november/december som altid. Med denne gruppeudstilling får kommende grafikere muligheden for at afsløre deres værker, der præsenterer en bred vifte af grafiske teknikker og stilarter, og viser traditionelle metoder såvel som træsnit, ætsning og mezzotinte, men også nye digitale udtryk. Udstillingen giver derfor publikum en god mulighed for at få et indblik i de mangfoldige grafiske udtryk og tilbyder fantastiske kunstværker til meget rimelige priser. Vi har allerede åbnet for ansøgninger. Deadline er den 15. september 2017. Læs mere om, hvordan du ansøger til Mini Prints her.how to apply for Mini Prints here.

Kettinge 2017

ART RESIDENCY, KETTINGE
Vi er stolte over at have mulighed for at tilbyde professionelle kunstnere muligheden for en plads i vores art residency in Kettinge. I år er vi glade for at være vært for to kunstnere, billedhugger Iván Prieto fra Spanien  og grafiker  og papirmager Fabio Valencia fra Columbia. Du kan følger deres ophold på vores Facebookside: Galleri Heike Arndt Kettinge
Deres ophold er støttet af Integra Advokater. Mange tak!
Iván Prieto (ES)
Iván Prieto (ES) blev født i Ourense, Spanien, hvor han bor og arbejder med sine keramiske skulpturer. I sine farverige og surrealistiske skulpturer, fanger Prieto skrøbeligheden af mennesket og livet generelt. Inspirationskilden er fysiske sygdomme (som døvhed og blindhed) og mental skrøbelighed. Prieto indarbejde personlige erfaringer og udforske overtrædelserne af fysiske og psykiske grænser i sine værker, hvilket beskueren kan relatere til. På denne måde er værkerne også et selvportræt af kunstneren.
Fabio Valencia (CO)
Fabio Valencia bor og arbejder  samt underviser i Bogota i Colombia til dagligt. Grafikeren Fabio Valencia (CO) skildrer det poetiske aspekt af forskellige objekter og naturen i hans grafiske værker. I denne udstilling koncentrerer Valencia sig på at udtrykke bekymring for vandforsyning og reflekterer over vands vitalitet som element. Valencias minimalistiske udtryk skaber et klart tema i værkerne og fokuserer i detaljeret grafisk arbejde på vigtige og aktuelle problemer i hverdagslivet.

ARTIST TALK 

Den 23.juli 2017, kl.16-17, Galleri Heike Arndt Rågelundevej 9, 4892 Kettinge
tel +4560902481 www.heike-arndt.dk

Vi vil gerne invitere alle til et hyggeligt komsammen møde med vores ArtLab-beboere for at få en god samtale over et glas vin/kop kaffe om deres kunst og farverige personligheder! Kom og hør interessante historier om deres liv og arbejde! Vi ser frem til at se dig der! Det er selvfølgelig gratis.

Vi håber også, at nogle af jer gerne vil møde nye kunstner fremadrettet i andre samhæng og fungere som mentor – det vil sige at bruge lidt tid sammen eller vise dem lidt rundt i vores region. Ring venligst på +45 60902481, hvis du er interesseret i at møde en af kunstnerne og være med til at gøre deres ophold mindeværdigt

BERLIN – INTERNS
Denne sæsons team af praktikanter; Jacqueline, Nanna og Jan har holdt galleriet i tune med masser af begejstring. Tak til jer!
Hvis du, eller nogen du kender, er interesseret i at få en praktikplads hos os, click here for more information. Vi er altid på udkig efter nye ambitiøse kollegaer til at bliver en del af vores team.

Endnu engang ønsker vi dig  en skøn sommer med masser af gode oplevelser! Vi glæder os til at se dig!

De bedste hilsner fra Heike Arndt, Jan, Bärbel og Jaqueline

Galleri Heike Arndt Berlin
Galleri Heike Arndt Kettinge
Scandinavian Meetingpoint Berlin
Webseite
Email
Instagram Kettinge
Instagram Berlin
Twitter
LinkedIn