Nyheder

Kære venner og kunstelskere

2017 er kommet godt i gang og det er en god anledning til en sommer update.– og til at sende en stor tak til alle jer, der støtter op omkring vores aktiviteter. Tusind tak til kunstnere, besøgende, samarbejdspartnere, sponsorer og flittige praktikanter! Kun med jeres opbakning har vores udstillinger og aktiviteter i vores to gallerier i Berlin (DE) og Kettinge (DK) kunnet gennemføres.

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse vores events, nye åbningstider, udstillinger i både Kettinge og Berlin og om vores nyeste tiltag: vores residence.

Husk vores næste Berlin Scandinavian Meeting Point er Onsdag den 6.September kl 19!

BERLIN 2017

OPEN CALL FRESH LEGS 2017
(June – September) Albrecht Wild (DE), Amanda Karlsson (SE), Anja Seidel (DE), Anastasia Savinova (SE), Anna M. Kempe (DE), Chung (KR), Parul Modha (DK), Elham Rahmati (IR), Chloe Grove (GB), Paule Ducourtial (FR), Doménico CV Talarico (IT), Jean-Baptiste Monnin (FR), Mady Piesold (DE), Marco Mercati (IT), Sidney Mullis (USA), Raquel Algaba (ES), Katalin Kortmann (HU), Christina Tzani (GR), Lutz Hellmuth (DE), Andrea Riba (DE/CL)

Fresh Legs 2017 vises frem til september. I august vil du stadig kun se udstillingen dog her kun efter forudgående aftale da vi holder sommerferie. Men du behøver blot at ringe til os minimum 1 dag i forvejen på 60902481

Dette er en fantastisk smuk udstilling der har fået masser af ros allerede!

Vores årlige open call udstilling Fresh Legs 2017 har været en langt større succes den vi turde at håber på.Fra flere den 500 indsendte værker fra hele verden udvalgte vi 20 kunstner der har indtaget vores galleri med video, skulptur, mixed media, tegning  og illustrationer. Med mere end 150 besøgende til åbningen og mange siden er denne udstilling blevet en stor succes. Du kan nå det endnu!

Denne grafikudstilling vil finde sted i november/december som altid. Med denne gruppeudstilling får kommende grafikere muligheden for at afsløre deres værker, der præsenterer en bred vifte af grafiske teknikker og stilarter, og viser traditionelle metoder såvel som træsnit, ætsning og mezzotinte, men også nye digitale udtryk. Udstillingen giver derfor publikum en god mulighed for at få et indblik i de mangfoldige grafiske udtryk og tilbyder fantastiske kunstværker til meget rimelige priser. Vi har allerede åbnet for ansøgninger. Deadline er den 15. september 2017. Læs mere om, hvordan du ansøger til Mini Prints her.how to apply for Mini Prints here.

Kettinge 2017

ART RESIDENCY, KETTINGE
Vi er stolte over at have mulighed for at tilbyde professionelle kunstnere muligheden for en plads i vores art residency in Kettinge. I år er vi glade for at være vært for to kunstnere, billedhugger Iván Prieto fra Spanien  og grafiker  og papirmager Fabio Valencia fra Columbia. Du kan følger deres ophold på vores Facebookside: Galleri Heike Arndt Kettinge
Deres ophold er støttet af Integra Advokater. Mange tak!

Iván Prieto (ES)
Iván Prieto (ES) blev født i Ourense, Spanien, hvor han bor og arbejder med sine keramiske skulpturer. I sine farverige og surrealistiske skulpturer, fanger Prieto skrøbeligheden af mennesket og livet generelt. Inspirationskilden er fysiske sygdomme (som døvhed og blindhed) og mental skrøbelighed. Prieto indarbejde personlige erfaringer og udforske overtrædelserne af fysiske og psykiske grænser i sine værker, hvilket beskueren kan relatere til. På denne måde er værkerne også et selvportræt af kunstneren.
Fabio Valencia (CO)
Fabio Valencia bor og arbejder  samt underviser i Bogota i Colombia til dagligt. Grafikeren Fabio Valencia (CO) skildrer det poetiske aspekt af forskellige objekter og naturen i hans grafiske værker. I denne udstilling koncentrerer Valencia sig på at udtrykke bekymring for vandforsyning og reflekterer over vands vitalitet som element. Valencias minimalistiske udtryk skaber et klart tema i værkerne og fokuserer i detaljeret grafisk arbejde på vigtige og aktuelle problemer i hverdagslivet.
ARTIST TALK 

Den 23.juli 2017, kl.16-17, Galleri Heike Arndt Rågelundevej 9, 4892 Kettinge
tel +4560902481 www.heike-arndt.dk

Vi vil gerne invitere alle til et hyggeligt komsammen møde med vores ArtLab-beboere for at få en god samtale over et glas vin/kop kaffe om deres kunst og farverige personligheder! Kom og hør interessante historier om deres liv og arbejde! Vi ser frem til at se dig der! Det er selvfølgelig gratis.

Vi håber også, at nogle af jer gerne vil møde nye kunstner fremadrettet i andre samhæng og fungere som mentor – det vil sige at bruge lidt tid sammen eller vise dem lidt rundt i vores region. Ring venligst på +45 60902481, hvis du er interesseret i at møde en af kunstnerne og være med til at gøre deres ophold mindeværdigt

BERLIN – INTERNS
Denne sæsons team af praktikanter; Jacqueline, Nanna og Jan har holdt galleriet i tune med masser af begejstring. Tak til jer!
Hvis du, eller nogen du kender, er interesseret i at få en praktikplads hos os, click here for more information. Vi er altid på udkig efter nye ambitiøse kollegaer til at bliver en del af vores team.

Endnu engang ønsker vi dig  en skøn sommer med masser af gode oplevelser! Vi glæder os til at se dig!

De bedste hilsner fra Heike Arndt, Jan, Bärbel og Jaqueline

Galleri Heike Arndt Berlin
Galleri Heike Arndt Kettinge
Scandinavian Meetingpoint Berlin
Webseite
Email
Instagram Kettinge
Instagram Berlin
Twitter
LinkedIn