Legatbolig

Art lab Kettinge resedency Lolland (Danmark)

I forlængelse af vores mangeårige arbejde med kunstformidling på Lolland er vi i gang med at etablere et kunstnerhus, for at skabe de bedst mulige faciliteter til professionelle kunstnere.

Projektet med kunstnerhuset giver tilmed mulighed for at etablere en tættere relation mellem kunstmiljøet både nationalt og internationalt og lokalbefolkningen. Kunstnerhuset skal være af en overskuelig størrelse og give stor fleksibilitet samt overkommelige driftsomkostninger, der også kan modstå krisetider.

Visionen er at etablere en residens for 2-4 professionelle kunstnere, herunder billedkunstner,musiker,arkitekter og folk fra andre faggrupper inden for det kunstneriske felt ad gangen. Stedet rummer forskellige studier, der giver beboerne mulighed for at kunne arbejde innovativt i den kreative sektor (herunder fx grafik, skulptur, maleri og musik og video/film ).
Derudover er vores mål at kunne arrangere workshops for både kunstnere og lokalbefolkningen med henblik på, at få glæden af diversiteten og fællesskabet.
Vi er i øjeblikket i gang med at etablere studios for malere, billedhuggere og grafikere.  Studiet rummer forskellige grafiske presser til litografi og dybtryk.

 

IMG_0513Arkitekter, musikere og forfattere er også velkommen til at søge.

Du vil få en møbleret privat rum at bo i, ud over din studio.
Derudover tilbyder vi dig mulighed for at ansøge om en plads på vores udstillinger. Prisen for dit ophold afhænger af, hvad du ønsker at arbejde med. Kontakt os for yderligere information.

På anmodning kan vi levere en invitation til din søgning for finansiel støtte til dit ophold.

To kunstnere om året vil blive givet mulighed for at bo og arbejde gratis. Hver af dem forblive i en måned.