Aktiviteter i Kettinge

Aktiviteter i Kettinge

Galleri Heike Arndt tilbyder guidede ture med en kunstnerisk, personlig og socio-kritisk baggrund for private grupper, kunstelskere, skoleklasser, foreninger og lignende. Antallet af deltagere er mindst 8 og koster 110 Kr per deltager. (ca. 1,5 time)

Workshops
Vi tilbyder også mulighed for individuelle kurser og workshops for 4-20 personer.

Guided udstillingstour

 

 

 

 

 

Galleri Heike Arndt DK arrangerer foredrag i galleriet i Kettinge, med Heike Arndt eller andre kunstnere, der har ekspertise inden for et emne. Med hensyn til indhold spænder det fra aktuelle udstillinger, baggrunde til kunstneriske teknikker og forskellige kunstneriske profiler.

Workshop besøg og fordrag

 

 

 

 

 

Disse workshopbesøg er rettet mod et bredt publikum fra private mindre grupper til kunstforeninger eller kunstnerkollegaer samt virksomheder og skoler. Du finder offentlige foredrag annonceret på vores hjemmeside eller vores Facebook-side, men du er også velkommen til for at efterspørge en skræddersyet præsentation til din gruppe.

Art &Lunch

 

 

 

 

 

NY! Vi tilbyder et lækkert måltid sammen med vores workshopbesøg, kunstnermøder og foredrag. (Kunst & mad tilbyder vi kun i forbindelse med foredrag 110 Kr. per person, 8 – 40 personer, lækker tappaanretning  pr. Person 185 kr. , let frokost  95 Kr. )

Art & Lunch 
Kunst, Mad og gode historier en anderledes lunch
med Kunstneren Heike Arndt

lækker,uhøjtidelig frokost+rundvisning m. kunstneren Heike Arndt der deler sin kærlighed for kunst,god mad og drikke


Du kan allerede aftale en Art&Food arrangement nu for en familieudflugt.forening eller et gavekort for nogen du holder af . Skriv til os.

 

 

 

 

 

   

 

 

… Til Art & Food møder du kunstneren Heike Arndt, der også har en særlig forkærlighed til god mad og drikke. Der serveres et let delikat måltid sammen med de gode historier fra et spændende kunstnerliv. Du får også indsigt i den nuværende udstilling og dens baggrund….

 

 

 

 

 

 

… Kunst & mad betyder virkelig god mad, lære noget nyt fra kunstverdenen og have det sjovt sammen ved en lækker uhøjtidelig langbords-frokost. Deltagerne opfordres til at komme med et åbent sind og nysgerrighed for kunsten, maden og hinandens selskab. Frokost kan kun reserveres sammen med vores guidet tur.

 

 

 

 

 

 

… Efter en velkomstdrink serverer galleriet et let og lækkert måltid med hjemmebagt brød og gode ingredienser og tilbehør, en delikat menu, der tilsammen giver en perfekt smag (fusion = lokal + international)