Udstillingsprojekter/projekter

Kunstprojekter (offentlig/privat) Heike Arndt

Vores referenceliste omfatter naturligvis mange virksomheder i såvel den private som den offentlige sektor. Følgende er en kort visuel præsentation af enkelte og meget forskellige udsmykningsopgaver, som vi har stået bag.

One mone Heike Arndt (6)

celf Heike Arndt (5)
celf Heike Arndt (4)

Huber Heike Arndt (4)

Huber Heike Arndt (8)

Lissone.heike.arndt.13


Integreret kunst, kunstrådgivning og udsmykningsreferencer:
Integreret kunst betyder i denne sammenhæng, at vi i nybyggerier og domiciler skaber en unik udsmykning, der af medarbejdere og besøgende opleves som integreret med arkitekturen og styrker bygherrens forventninger til virksomhedens profil.
Under overskriften Integreret kunst tænker vi ofte, at udsmykningen skal medvirke til at give byggeriet dets personlighed.

Kendskab
Siden 1985 har vi etableret os  i Danmark og siden 2008 i Berlin.

Løsninger
Galleriets mange erfaringer og opsamlede ekspertise i gennemførelsen af integrerede udsmykninger betyder, at vi i dag ofte sammen med bygherren og dennes eventuelle arkitekter skaber den bedste kunstneriske løsning i forhold til profil, kvalitet og økonomi.

Merværdi
Integreret kunst tilbyder samarbejde på alle niveauer i forhold til arkitekter for nybyggeri, indretning og bygherren. Vi bestræber os på at kunsten integreres i byggeriet med henblik på at skabe unikke og inspirerende løsninger, som et tillæg til byggeriet og dermed skaber merværdi for bygherren.

Professionalisme
Tillid, troværdighed og professionalisme er nøgleord i vores samarbejde med bygherren og kunstnerne. Derfor udvikler og inspirerer vi os frem til en godkendt løsning, og efterfølgende fastholder vi de indgåede aftaler og følger dem intenst til det endelige resultat. Ligeledes har vi styr på lovgivningen, således at bygherren får en korrekt og optimal fakturering.

Referencer

Vores referenceliste omfatter naturligvis mange virksomheder i såvel den private som den offentlige sektor.
Vi har haft som internationale samarbejdspartner u. a.:
MAN, B&W, DOW, HUBER, GENMAB, MAXYGEN, Den Danske Ambassade Rom, Den Danske Ambassade Beijing, Finlandsinstitut Berlin, Finlandske Kommune Oulu og Rovaniemi, Galerie Wedding Berlin.
Vi har haft som danske samarbejdspartner u.a.:
Tipstjenesten, Ballerup Kommune, Nykøbing F. Teater, Nebbelunde Kirke, Nykøbing F., Dansk Boligselskab, Danske Bank, Tegnestuen Erik Tind og Danske Sukkerfabrikker.