Giuditta Rustica (IT) – DK


GIUDITTA R. (IT)

Giuditta R. skaber monokromatiske grafittegninger, der udforsker et spektrum af menneskelige oplevelser med stor psykologisk dybde.

Valget af at bruge overvejende sort / hvid i hendes tegninger får dem til at se ud som historiske billeder. Dette farver hendes værker med et melankolsk og dekadent look, der appellerer til beskeren.

Hendes kunst er stærkt kendetegnet ved et foruroligende element, som om jaget af en negativ tilstedeværelse, der lurer fra papiret. En sådan tilstedeværelse er vanskelig at identificere, da den fremgår af en kombination af forskellige elementer. 

Giuditta R.

Blandt dem konfrontere kunstneren ekstremt udtryksfulde kroppe og ansigter med emner, hvis træk er sløret eller skjult af mørke skygger. Hendes teknik uddyber også denne dystre atmosfære, da Giuditta R. skaber en tæt grafitbaggrund, hvor næsten intet tomt papir er synlig. Fra dette grålige lag dukker hendes motiver ud i mange detaljer, men forsinker også lidt ind i det.

Hendes tilgang til at skabe kunstværker med flere aspekter matcher det lagdelte indhold, hun udforsker med dem. Faktisk undersøger hendes motiver komplekse menneskelige følelser, drømme og mareridt, der kommer til syne for den opmærksomme beskuer. Fraværet af et klart lyspunkt i Giuditta Rs værker erstattes af brugen af ​​farvet glitter for at understrege en specifik detalje fra hvert kunstværk. Brugen af ​​sådant materiale står i kontrast til det monokromatiske værk og kontekstualiserer de retro-lignende tegninger i nutiden.

Hendes kunstværker er også implementeret i modemønstre, og hun har for nylig undersøgt at forbinde sine to-dimensionelle værker med multimedieindhold.

Hendes kunstværker er også implementeret i modeobjekter, og hun har for nylig undersøgt at forbinde sine to-dimensionelle værker med multimedieindhold.

See more works in our webshop >>

See video with Giuditta R. >>>>>>>>>>here

                          Hidden                                             Drops of Madness II