Hyejeong Kwon (KR)

HYEJEONG KWON (KR)
Text written by GHA

Kwons ætsninger repræsenterer dyr i noget næsten abstrakte omgivelser. De anvendte iøjnefaldende farver kombineret med de tykke streger vil fange beskuernes opmærksomhed.

Titlen på disse ætsninger, “Monolog”, afspejler deres udtryk for Kwons egen interne monolog. Hun bruger sin kunst til at udtrykke sine “indre følelser” for at kontrollere sig selv eller justere dem.

Gennem disse inviterer hun observatøren til denne interne dialog. Hendes ætsninger er et værktøj til at løsrive hendes egne “indre tanker” eller “indre monologer” (Kwon, 2019), hvilket afspejler både personlige henvendelser og svar på disse. Disse bliver spurgt og besvaret inden for samme person som en samtale.

Hyejeong Kwon

I Kwons værker resulterer dette i forskellige billeder af lagdelte og farvede genstande og dyr. Disse elementer er lavet af enkle konturer, der giver værkerne et næsten barnligt aspekt, mens hun stadig udforsker hendes egne dybe personlige tanker.

I Kwons værker efterlader intense farvede baggrunde plads til tegn på flora og fauna. Disse naturelementer er repræsenteret af nuancer af blå, grønne og sorte indendørs planter. Sorte konturerede kviste, blade og vilde blomster dekorerer hovedscenen. Dyr ser ud til at komme ind i vores huse og skabe en følelse af broderskab blandt alle skabninger.

Tilskueren nedsænkes i denne indre monolog ved blot at observere disse værker. Kwons arbejdsproces kan endda opfattes som en udforskning af hendes underbevidsthed. Hun siger, at fremstillingen af ​​disse værker “er en mulighed for mig at møde mit eget ego og mit indre. I sidste ende er det en måde at finde mit skjulte selv på ”.

Se flere arbejder i vores webshop snart >>

                 

       MONOLOGUE 6                                                 MONOLOGUE 2