Schulservice

Workshops & Rundvisninger & Undervisning til skoler i DK

Om os

Oplev vores kunst/dialog-workshops, værten er kunstneren og galleristen Heike Arndt (du kan finde ud af mere om hende her). Som arbejdende kunstner,coach og underviser på fuld tid i mere end 30 år, mestrer hun også forskellige kunstneriske teknikker som maleri, tegning, grafik, keramik og skulpturer. Erfaringer hun vil dele og videregive til deltagerne på disse workshops. Takket være hendes kosmopolitiske liv, erfaringer som lærer, og hendes sprogkundskaber kan workshoppen afholdes som flersproget på dansk, tysk eller engelsk.

Alle arrangementer med skolerne bliver nøje tilrettelagt i forhold til alder og temaet. Kontakte os gerne for flere oplysninger

Hvornår og Hvor
I løbet af ugedagene (tirsdag-torsdag) foreslår vi forskellige formater af workshops, der passer til jeres præferencer og kan både gennemføres hos os og hos jer:

Workshop 1 C „kunsten at se og gøre“
(alle aldre) i galleriet eller hos jer
Et 3-timer langt workshop (inkl. 2 pauser) , specielt designet til børn (mindst 8-12 deltagere). Rundtur med vores kunstspor-pjecer, der guider de børnene til at udforske udstillingen sammen med deres ledsager gennem en række sjove og lærerige aktiviteter om kunst.Børnene skal altid være i selskab med en voksen, der også deltager i workshoppen.


Workshop 2 C “ Den kunstneriske praksis“
(år 8+) i galleriet eller hos jer
En 1-flere dags workshop med fremstilling af kunstværker til et kunstprojekt (for alderen 8+, mindst 6-12 deltagere). Denne workshop inkluderer en introduktion til galleriets arbejde , samt forskellige teknikker. Deltagerne vil u.a. kunne arbejde med grafiske teknikker for at skabe deres kunstværker.

Dialog workshop „Kan kreativitet fører til et job?“
(år
14+) i galleriet eller hos jer
Individuelle dialog workshops på forespørgsel for skoleklasser (mellem 8-120 deltagere tidsrum : tirsdag-lørdag). Denne workshop inkluderer en introduktion til galleriet samt til værkerne og fortællinger fra Heike Arndts kunstnerliv. Deltagerne vil har muligheden at gå i dybten med hvad et kreativt arbejde indbærer . Specielt velegnet til valg af videregående uddannelser.

Workshop 1 D „Lær at se med en kunstners øjne “
(år 6-12 ) i galleriet eller andre udstillingssteder
Et times langt galleri rundtur med vores kunstspor-pjecer, der guider de yngre til at udforske udstillingen sammen med deres ledsager gennem en række sjove og lærerige aktiviteter om kunst.
Pjece + introrundtur med af Heike Arndt

Workshop 2D „Kunstneriske tekniker“
en praktisk vejledning ved større projekter og flere dags forløb
(alle aldre) i galleriet eller hos jer
Individuelle workshops på forespørgsel for skoleklasser (mellem 8-20 deltagere tidsrum : tirsdag-lørdag). Denne workshop inkluderer målrettede kunstneriske teknikker og projektformer både ind og udendørs. Deltagerne vil arbejde med udvalgte kunstneriske udtryksformer og skabe deres egne kunstværker.

Vores workshops byder alle velkommen,både begyndere og deltager med tidligere kunstneriske erfaringer; de er åbne for alle uddannelsesinstitutioner.
Prisen retter sig efter indhold og materialeforbrug,deltagerantal og stedet. Kontakt os gerne for mere info.