Coincidence

 

Coincidence”    2. marts – 3. april 2016

Marie Persson (SE/DE)Frank Poul (DE) and Yumie Yamakawa (JP)

 

”Coincidence” samler de tre internationalt anerkendte kunstnere Frank Paul (DE) skulpturbilleder, Maria Persson (DE/SE) tegning og Yumie Yamakawa (JP) tegning. Gennem farverige og humoristiske fortællinger undersøger kunstnerne i deres værker dagligdagens udfordringer og drømme. Med den bidende ironi giver nogle af værkerne, beskueren mulighed for genkendelse og reflexioner. Finurlige, humoristiske historier bliver fortalt og giver rig mulighed for smil og forundring.

 

Maria Persson (SE/DE)
Gennem symboler, expressive linjer og farver sætter kunstneren, Maria Persson og hendes figurative tegninger, udfordringerne i det moderne vestlige samfund på dagsordenen. Illustrativt og med klare referencer til street art er Persson i stand til at tage os med ind i en verden fuld af positiv energi, men også med et kritisk syn på vores omgivelser.
Læs mere her

Maria Persson

 

 

 

 

 

 

 

 

Frank Paul (DE)
Frank Pauls bizarre, til tider dramatiske, figurer er dragende og fanger publikums øjne. Værkernes udfordrende ironi omfavner det ofte dramatiske udtryk. Frank Paul udforsker hverdagen og livets mere komplekse spørgsmål. Altid med et glimt i øjet har han formået at begejstre et stort internationalt publikum.
Læs mere her

Frank Paul

 

 

 

 

 

 

 

 

Yumie Yamakawa (JP)
I klare illustrationer indfanger Yumie Yamakawa menneskelige reaktioner og følelser. Her undersøger hun de ofte komiske aspekter i tragiske situationer og har formået at udvikle sit helt eget unikke kunstneriske sprog. Hun går ud over konventionelle kulturelle forskelligheder og skaber et universelt udtryk, med rødder i minimalistisk japansk stil og europæisk storytelling.
Læs mere her