Nuværende udstilling Kettinge

SCOUT KETTINGE 2023

PAINTING | VIDEO | SCULPTURE | MIXED MEDIA | CERAMIC | DRAWING

Du inviteres hermed til at besøge udstillingen indtil den 17. december hver søndag eller dagligt efter aftale.

Kom med til en festlig og interessant eftermiddag med udstillingen dansk hygge og en kunstquiz. Du er velkommen til at medbringe venner, familie og andre kunstentusiaster.

Om udstillingen

Galleri Heike Arndt DK er glade for at kunne præsentere den årlige SCOUT-udstilling, der udforsker nye kunstneriske retninger og overraskelser. I de udvalgte kunstværker inviterer vi dig til at opdage en række materialer og teknikker, der fremkalder en række følelser og afspejler deres kunstneres historier og rejser. SCOUT er en mulighed for at reflektere over nutiden og mennesket selv. Vi tilbyder et indblik i poetisk og urban kompleksitet, men bevarer en legende sans for humor med både lokal og international betydning.

Galleri Heike Arndt DK viser kunstnerne: 


Venligst besøger også vores Webshop Archive here.

>>>>>>INTERNATIONAL GRAFISK SALON
afholdes med endnu flere kunstnere fra hele verden. Her præsenteres alsidige udtryk kombineret med udsøgt teknik af mere end 500 kunstnere:

Omhyggeligt udvalgte kunstnere udtrykker deres syn på aktuelle samfundsudfordringer og rejser spørgsmål om vores menneskelighed. Alle publikummer kan finde noget personligt fængslende inden for denne vifte af kunstneriske udtryk. Ud over at skabe et rum for refleksion og inspiration efterlader kunstværkerne varige indtryk på beskueren. Med over 1000 værker på vores lager er der helt sikkert noget for enhver smag at udforske – både i Berlin og i Kettinge. De fleste af værkerne finder du også i vores webshop-arkiv, som vi opdaterer løbende. Tag venligst et kig.

 

Grafikudstillingen vil skifte løbende, og nye spændende værker vil blive hængt op.