Nuværende udstilling Kettinge

Udstilling SCOUT KETTINGE 2023/2024
Fantastisk Kunst på Lolland Falster
MALERI | VIDEO | SKULPTUR | MIXED MEDIA
 KERAMIK | TEGNING

Alice Morishita (JP/DE)    Casey McKee (US/DE)   Claude Jones (DE/NZ)   Clemens Gritl (DE)   David Moyer (US)   Livson (Diego Palacios) (FR/DE)   Helene Lindqvist (DE/SE)   Ismini Teligioridou (GR)   Joan Priego (ES)     Lisa Büscher (DE)   Luke Crouch (JP/AU)   Marina Skepner (DE)    Naomi Middelmann (CH) (FR)    Roberto Aarnio (SF/DE)   Sabine Dietrichkeit (DE)   Silke Michen (DE)   Silkinaite Agne Marija (LT)   Sue Ransley (UK)   Tomas Scherer (FR/SK)   Xecon Uddin (FR/BD)

Du inviteres hermed til at besøge udstillingen frem til den 28.juni om søndagen kl.11-16 eller gerne efter aftale.

Kom med til en festlig og interessant eftermiddag med udstillingen dansk hygge og en kunstquiz. Du er velkommen til at medbringe venner, familie og andre kunstentusiaster.

Om udstillingen

Galerie Heike Arndt DK er glade for at kunne præsentere den årlige SCOUT-udstilling, der udforsker nye kunstneriske positioner. I de udvalgte kunstværker inviterer vi dig til at opdage kunsten i al dens mangfoldighed. Den aktuelle SCOUT-udstilling inviterer den besøgende til at reflektere over nutiden og over mennesket selv. Vi tilbyder et indblik i en poetisk og urban kompleksitet, samtidig med at vi bevarer en legende sans for humor.

Hvor kan du finde god og interessant kunst på Lolland og Falster?
Helt sikkert hos os.

Hvad er god kunst?
 
God kunst har en autentisk stemme, en identitet og evnen til at række ud og berøre beskueren.   Kunsten bæres af teknisk dygtighed, emotionel resonans og dybde af budskab, og er subjektivt og varierer fra person til person.
God kunst beriger vores liv ved at udfordre vores perspektiver, berøre vores følelser og engagere vores sind og bevæger sig udover æstetikken.

Så kig forbi og lad dig fortrylle af kunstens magi.

Galleri Heike Arndt DK viser kunstnerne: 


Venligst besøger også vores Webshop Archive here.

>>>>>>INTERNATIONAL GRAFISK SALON
afholdes med endnu flere kunstnere fra hele verden. Her præsenteres alsidige udtryk kombineret med udsøgt teknik af mere end 500 kunstnere:

Omhyggeligt udvalgte kunstnere udtrykker deres syn på aktuelle samfundsudfordringer og rejser spørgsmål om vores menneskelighed. Alle publikummer kan finde noget personligt fængslende inden for denne vifte af kunstneriske udtryk. Ud over at skabe et rum for refleksion og inspiration efterlader kunstværkerne varige indtryk på beskueren. Med over 1000 værker på vores lager er der helt sikkert noget for enhver smag at udforske – både i Berlin Friedrichshain og i Kettinge på Lolland Falster. De fleste af værkerne finder du også i vores webshop-arkiv, som vi opdaterer løbende. Tag venligst et kig.

 

Grafikudstillingen vil skifte løbende, og nye spændende værker vil blive hængt op.