Om os

 Om os
og vores enestående Kunst Koncept
i Berlin Friedrichshain DE og Kettinge Lolland Falster DK

Galleri Heike Arndt DK, blev etableret i 1989 på Lolland Falster, Danmark af Heike Arndt, som er en tyskfødt dansk-baseret kunstner, gallerist og kosmopolit. Hun driver galleriet og de relaterede aktiviteter med stor lidenskab og succes siden 1989. I 2008 blev Galleri Heike Arndt DK Berlin åbnet i det gamle østtyske distrikt Berlin-Friedrichshain , et område, hvor det alternative og autentiske Berlin blomstrer. I 2016 efter 10 års hård arbejde er Artlab Kettinge (Lolland Falster) -et velindrettet kunstnerrefugie -kommet til . I 2019 blev et grafisk værksted til kunsttryk i Kettinge genetableret.

Begge gallerier i Berlin Frierdrichshain (DE) og Kettinge på Lolland Falster (DK) og kunstnerresidenciet &grafisk værksted Artlab Kettinge (DK) ejes og administreres primært af Heike Arndt. Begge gallerier arrangerer en række non-for-profit aktiviteter såsom kulturelle begivenheder, workshops og meetups. Denne inkluderende forretningsstrategi er en fremragende ramme for udstillinger såvel som projekter, workshops, forskning og faglig vækst i en international kontekst. Og har vist sig at være en styrke og måden at differentiere sig fra mere klassiske og kommercielle gallerier.

 

Galleriet definerer sig selv som “klein aber fein” (lille, men fin). Her finder du nutidig kunst med fokus på maleri, skulptur, keramik, tegning, grafik og andre medier såsom Streetart og digital kunst. Særligt vores grafikafdeling er værd at nævne, der består af et stort udvalg af værker af internationale kunstnere. Vi har valgt at støtte en aktiv og dynamisk dialog mellem de internationale og særlig nordiske og tyske kunstscener i Berlin, ofte gennemført i samarbejde med forskellige gallerier, museer og andre kulturelle institutioner. Vi er stolte over at kunne præsenterer et bredt udvalg af international samtidskunst i vores galleri.

Se videoen om vore gallerier i Berlin Frierdrichhain og Kettinge på Lolland Falster :