Donere


Donationer

Kunst og kultur er limet, der holder os alle sammen.

 

Galleri Heike Arndt DK har kørt i Kettinge i mere end 30 år og i Berlin de sidste 12 år. Heike Arndt har dedikeret sin tid og lidenskab til kunsten og driver en bred vifte af udelukkende non-profit aktiviteter.

Personalet består årligt af mere end 20 internationale praktikanter inden for kunsthistorie, kulturmanagement, sprog, video, multimediedesign og sociale medier. Praktikanterne vejledes dagligt af Heike Arndt, og alene i Berlin har de udført 150.000 timers frivilligt arbejde. Med en stærk tilstedeværelse på 3 sprog gør vores staff deres absolut bedste for at gøre uopdaget kunst synlig online, i udstillinger på galleriet og ved vores arrangementer.

En stærk følelse af socialt ansvar tages også med den månedlige begivenhed Scandinavian Meetingpoint i Berlin. Flere begivenheder, såsom kunstnersamtaler og symposier for grafik, er helt eller delvis gratis for offentligheden. For nylig etablerede vi også Artlab, hvor kunstnere inviteres til at arbejde i længere perioder.

Vi modtager ikke statslig støtte til at holde tingene i gang. Uden en regelmæssig indkomst, der er tilstrækkelig til at dække grundlæggende udgifter, står vi konstant over for store omkostninger i begge vores gallerier og i vores kunstner residens.

Vores team er drevet af en stærk passion for kunsten og håber, at du vil støtte os i at støtte kunstnerne.

Hvordan vi bruger dine donationer

Du kan øremærke din donation til et eller flere af de nedenfor givne eksempler, eller du kan efterlade en generel donation. Vi er taknemmelige for hvert eneste bidrag, uanset hvor store eller små.

Artlab kunstnerophold

For at give de bedst mulige faciliteter for kreative projektmagere og professionelle kunstnere forbedrer og opdaterer vi konstant vores Artlab-ophold. Din donation giver unge kunstnere mulighed for at få en professionel og uddannelsesmæssig oplevelse og giver dem en mulighed for at etablere et tættere forhold mellem kreative projektmagere, kunstverdenen og regionen.

Art LAB KETTINGE Grafisk symposium

Vores grafik-symposium i Kettinge er skabt for at give et rum, hvor ligesindede passionerede grafikere kan mødes og tilbringe typisk en uge sammen og arbejde på deres kunst i et ideelt, fredeligt miljø med faciliteter af høj kvalitet.
Din donation vil blive brugt til at holde forskellige grafiske teknikker i live, opdatere det nødvendige udstyr, levere materiale til kunstnerne, der arbejder her, og til at videreudvikle dem gennem eksperimenter med nyt værktøj og udstyr.

Open CALLS

Vores open calls er kurateret med et åbent sind og uden kommerciel interesse. Med denne mentalitet ønsker vi at give både kommende og mere erfarne kunstnere en lige mulighed for at blive set af et internationalt publikum. Normalt kurateres 6-800 kunstnere til hver udstilling i 3 screeninger i flere uger.
Vi har brug for support til at dække trykmateriale til disse udstillinger og til at hjælpe kunstnere med transportomkostninger.

Generel donation

Generelle donationer vil blive rettet mod galleriernes projektudvikling, rejseomkostninger for praktikanter til at laver videoer til udstillinger i begge lande. Det vil ikke dække regulær leje eller lignende udgifter, men dækker et stort behov for ekstra udstyr. Meget nødvendigt er kamera / videoudstyr eller designprogrammer, som vores studerende skal bruge, da vi ikke får nogen prisreduceret software.

Hvis du gerne vil støtte os ved at betale med pay pal kan du brug denne link>>>>her

Vores tyske konto:

Berliner Volksbank EG
IBAN: DE 68 1009 0000 2058 436006
BIC: BEVO DE BB

Eller vores danske konto:

Merkur Bank
Acc:0005337045
Reg Nr: 8401
IBAN: DK2484010005337045
BIC: MEKUDK21

Mobile Pay Denmark

60902481

Hvis du har valgt et specifikt fokus for din donation, opdaterer vi dig med glæde om fremskridtene.