Leje af kunst

Leje af kunst

Lej kunsten på fordelagtige vilkår
At omgive sig med spændende kunst – både privat, men også på arbejdspladsen, er en berigelse for såvel ledelse som medarbejdere. Det bringer nye aspekter ind i hverdagen og giver anledning og motivation til at tænke kreativt i nye udviklende baner. Galleri Heike Arndt DK har stor erfaring med udsmykninger/udstillinger i virksomheder, institutioner m.m. og kan derfor rådgive jer ift. at vælge værker, som passer til jeres virksomheds brand og værdier – uanset om stemningen skal være diskret, dynamisk eller et sted midt imellem. Vi tilbyder en lejeordning, som er fleksibel og altid er tilpasset den enkelte virksomhed. Ved et uforpligtende og gratis besøg i jeres virksomhed, finder vi sammen ud af, hvad der kunne være interessant for netop jer og giver et uforpligtende tilbud herpå.

Vi har udarbejdet en model, hvor der er mulighed for, at en del af den månedlige leje overføres til virksomhedens egen bonus/købskonto.

Her som exempler:
>>>>>>>>>>>>Implemented Art Projects (public and private) Heike Arndt

Som virksomhed:
– Kan udgiften trækkes fra som almindelig driftsomkostning
– Kunstværker kan afskrives med 25 pct. om året
– Hvis værkets købesum er på 12.300 kr. eller mindre, kan hele beløbet trækkes fra i det år, det bliver købt.

Privat kunde:
Vi tilbyder dig hjælp til at vælge det rigtige kunstværk til dit hjem. Nogle gange kan leje være den bedste start på din rejse for at vælge det rigtige kunstværk, du vil eje.

Udvidet afskrivning for kunstnerisk udsmykning, vedtaget af folketinget i sommeren 2002, indførte regeringen nye fradragsregler for private virksomheders køb af kunst – regler, som har gjort det endnu mere attraktivt for firmaer at erhverve deres egen kunstsamling. Læs mere om fradragsreglerne på Kulturministeriet.
Vi håber, at dette har vakt jeres interesse, og vi glæder os til at høre fra jer. Ring, mail eller kom forbi i galleriet.