(English) Art & Lunch

KUNST & FROKOST

Til Kunst & Frokost møder du kunstneren Heike Arndt, der også har en særlig kærlighed til god mad og drikke. Efter en velkomstdrink serverer galleriet en let og lækker frokost med hjemmebagt brød og omhyggeligt valgte råvarer. Den lækre tappas anretning  skaber en perfekt blanding af lokal og international smag.

Maden serveres sammen med gode historier fra kunstnerlivet. Du får indblik i den nuværende udstilling og dens oprettelse. Vi vil gennemgå udstillingen og den grafiske salon og få et praktisk overblik over nogle af de anvendte teknikker. Kunst og frokost betyder god mad, lære noget nyt fra kunstverdenen og have det sjovt sammen omkring en lækker og uhøjtidelig langbord-frokost. Deltagerne opfordres til at komme med et åbent sind og nysgerrighed for kunsten, maden og hinandens selskab.

Frokosten kan kun bookes sammen med en guidet tur. Prisen for en guidet tur inklusive en velkomstdrink er 180 KR. og frokosten starter fra 185 KR. (minimum 8 personer ). Grupper kan bookes op til 40 personer.

Fra kl. 11 til 12 er turen, 12-12.30 er du fri til at opdage udstillingen og den grafiske salon på egen hånd eller socialisere. Vi går til bordet kl. 12.30 og deler maden ‘familiestil’ med nye og gamle venner.( tidsramme kan aftales nærmere)

Om Heike Arndt

Galleri Heike Arndt DK blev grundlagt i 1989 på Lolland af Heike Arndt, som er en tyskfødt dansk-baseret kunstner, gallerist og kosmopolitisk. Hun har kørt galleriet og dets aktiviteter med stor lidenskab og succes siden 1989. I 2008 blev Galleri Heike Arndt DK Berlin åbnet i det gamle østtyske distrikt Berlin-Friedrichshain. I 2016, efter 10 år med hårdt arbejde, kom Artlab Kettinge – en fantastisk kunstner-residens – til live. I 2019 blev et grafisk værksted i Kettinge genoprettet.

Adresse: Rågelundevej 7-9, 4892 Kettinge