Workshops Galleri Kettinge

Workshops

 

Hvad

Oplev vores kunst-workshops, værten er kunstneren og galleristen Heike Arndt (du kan finde ud af mere om hende her). Som arbejdende kunstner på fuld tid i mere end 30 år, mestrer hun forskellige teknikker som maleri, tegning, grafik, keramik og skulpturer. Erfaringer hun vil dele og videregive til deltagerne på disse workshops. Takket være hendes kosmopolitiske liv, erfaringer som lærer, og hendes sprogkundskaber kan workshoppen afholdes som flersproget på dansk, tysk eller engelsk.
(https://berlin.heike-arndt.dk/artists/heike-arndt/biography)

Hvornår
I løbet af ugedagene (tirsdag-torsdag) foreslår vi tre forskellige formater af workshops, der passer til dine præferencer:

Workshop 1 A
Et 3-timer langt workshop (inkl. 2 pauser) , specielt designet til familier med børn (mindst 8-12 deltagere). Børnene skal altid være i selskab med en voksen, der også deltager i workshoppen.
Pris inklusive materialer pr. Person er 750 Kr.

Workshop 2
En syv-timers workshop plus frokost med fremstilling af dine personlige kunstværker (for alderen 16+, mindst 6-12 deltagere). Denne workshop inkluderer en introduktion til galleriet og til den udstilling, der er præsenteret , samt til værkerne og livet af Heike Arndt. Deltagerne vil u.a.arbejde med grafiske teknikker for at skabe deres egne kunstværker. Pris: 1400 Kr. per person
Workshop 1 B
Et times langt galleri rundtour med vores kunstspor-pjecer, der guider de yngre til at udforske udstillingen sammen med deres ledsager gennem en række sjove lærrige aktiviteter om kunst og kultur.
Pjece + intro af Heike Arndt er 180 kr. per person.

Workshop 3
Individuelle workshops på forespørgsel for private grupper (mellem 8-20 deltagere tidsrum : tirsdag-lørdag). Plus den ekstra mulighed for overnatning (ved 2 eller 3 dags kurser). Denne workshop inkluderer en introduktion til galleriet og til den udstilling, der er præsenteret der, samt til værkerne og fortællinger fra Heike Arndts kunstnerliv. Deltagerne vil arbejde med udvalgte kunstneriske udtryksformer samt grafiske teknikker for at skabe deres egne kunstværker.

Vores workshops byder alle velkommen,både begyndere og personer med tidligere kunstneriske erfaringer; de er også åbne for kunstforeninger og andre større grupper.