Workshops Galleri Kettinge

Kurser & Workshops & Rundvisninger

 

Hvad

Oplev vores kunst-workshops, værten er kunstneren og galleristen Heike Arndt (du kan finde ud af mere om hende her). Som arbejdende kunstner på fuld tid i mere end 30 år, mestrer hun forskellige teknikker som maleri, tegning, grafik, keramik og skulpturer. Erfaringer hun vil dele og videregive til deltagerne på disse workshops. Takket være hendes kosmopolitiske liv, erfaringer som lærer, og hendes sprogkundskaber kan workshoppen afholdes som flersproget på dansk, tysk eller engelsk.
(https://berlin.heike-arndt.dk/artists/heike-arndt/biography)

Hvornår
I løbet af ugedagene (tirsdag-torsdag) foreslår vi tre forskellige formater af workshops, der passer til dine præferencer. 

Hvem

Disse workshops er velegnet til både familie,venner,gruppe eller firma arrangementer.

Workshop 1 A “kunsten at se og gøre”
Et 3-timer langt workshop (inkl. 2 pauser) , meget velegnet til familier med børn (mindst 8-12 deltagere). Rundtur med vores kunstspor-pjecer, der guider de børnene til at udforske udstillingen sammen med deres ledsager gennem en række sjove og lærerige aktiviteter om kunst.Børnene skal altid være i selskab med en voksen, der også deltager i workshoppen.
Pris inklusive materialer pr. Person er 750 Kr.

Workshop 2 A “Lær at se med en kunstners øjne ”
En syv-timers workshop plus frokost med fremstilling af dine personlige kunstværker (for alderen 16+, mindst 6-12 deltagere). Denne workshop inkluderer en introduktion til galleriet og til den udstilling, der er præsenteret , samt til værkerne og livet af Heike Arndt. Deltagerne vil u.a.arbejde med grafiske teknikker for at skabe deres egne kunstværker.
Pris: 1400 Kr. per person

Workshop 3 A ”  Den kunstneriske praksis -indblik i kunstens teknikker”
Individuelle workshops på forespørgsel for private grupper (mellem 8-20 deltagere tidsrum : tirsdag-lørdag). Plus den ekstra mulighed for overnatning (ved 2 eller 3 dags kurser). Denne workshop inkluderer en introduktion til galleriet og til den udstilling, der er præsenteret der, samt til værkerne og fortællinger fra Heike Arndts kunstnerliv. Deltagerne vil arbejde med udvalgte kunstneriske udtryksformer samt grafiske teknikker for at skabe deres egne kunstværker.

Workshop 3B  Dialog workshop
“Kan kreativitet fører til et job?” hos os eller hos jer
Individuelle dialog workshops på forespørgsel for firmaer og foreninger (mellem 8-120 deltagere tidsrum : tirsdag-lørdag). Denne workshop inkluderer en introduktion til galleriet samt til værkerne og fortællinger fra Heike Arndts kunstnerliv. Deltagerne vil har muligheden at gå i dybten med hvad et kreativt arbejde indbærer . Specielt velegnet til valg af videregående uddannelser,coach forløb og firmaudflugter.

Vores workshops byder alle velkommen,både begyndere og personer med tidligere kunstneriske erfaringer; familier,venner,firmaevents,kunstforeninger og andre større grupper.