Legatbolig

ARTLAB KETTINGE ARTIST RESIDENCY LOLLAND DENMARK

I forlængelse af vores mangeårige arbejde med kunstformidling og international projektudvikling er vi nu i gang med at etablere et creativ lab på Lolland, for at skabe de bedst mulige faciliteter til kreative projektmager og kursusudbyder og professionelle kunstnere.

Projektet med creativ lab giver tilmed mulighed for at etablere en tættere relation mellem de kreative miljøer både nationalt og internationalt og lokalbefolkningen. Huset er og skal være af en overskuelig størrelse og give stor fleksibilitet samt overkommelige driftsomkostninger, der også kan modstå krisetider.

Visionen er at etablere en residens for 2-4 personer, herunder billedkunstner,musiker,arkitekter og folk fra andre faggrupper inden for det kunstneriske og kreative felt ad gangen. Stedet rummer forskellige studier, der giver beboerne mulighed for at kunne arbejde innovativt i den kreative sektor (herunder fx grafik, skulptur, maleri, musik,video/film og projektudvikling ).
Derudover er vores mål at kunne arrangere workshops for både brugerne og lokalbefolkningen med henblik på, at få glæden af diversiteten og fællesskabet.
Vi er i øjeblikket i gang med at etablere studios der kan bruges af projektmager ,malere, billedhuggere og grafikere.  Studiet rummer forskellige grafiske presser til litografi og dybtryk.
I forbindelse med creativ lab håber vi at kun etablere i fremtiden en Fond med et professional adviserbord der skal være med til at løfter i fremtiden international og lokal forankrede projekter. Vil du hører mere eller engagere dig skriv gerne til os.

Arkitekter, musikere og forfattere er også velkommen til at søge.

IMG_0513

Du vil få en møbleret privat rum at bo i, ud over din studio.
Derudover tilbyder vi dig mulighed for at ansøge om en plads på vores udstillinger. Prisen for dit ophold afhænger af, hvad du ønsker at arbejde med. Kontakt os for yderligere information.

På anmodning kan vi levere en invitation til din søgning for finansiel støtte til dit ophold.

To kunstnere om året (udvalgt fra kunstnerne vi allerede arbejder med) vil blive givet mulighed for at bo og arbejde gratis. Hver af dem forblive i en måned.

Hovedsponsor for vores residency Kettinge Artlab
(Lolland ,Denmark) er: