Artlab Legatbolig

 
ARTLAB KETTINGE ARTIST RESIDENCY, LOLLAND DENMARK

 

I forlængelse af vores mangeårige arbejde med internationale kunstprojekter har vi etableret en kunstnerresidens på Lolland. Vi sigter mod at skabe de bedst mulige faciliteter for kreative projektmagere og professionelle kunstnere.

Vores vision i Kettinge er at etablere en residens for 2-4 projektudviklere eller kunstnere ad gangen. Her byder vi kunstner, forfattere, musikere, arkitekter og andre fagfolk inden for det kreative felt velkommen. Vores sted kan huser forskellige arbejdsområder, der giver beboerne mulighed for at arbejde innovativ i deres arbejdsområd, fra grafik, skulptur, maleri, musik til film/video.

 

Our artist are enjoying their time outside.

Artlab Kettinge

At holde vores faciliteter moderne og ajour er af stor betydning for os. Vi har etableret faciliteter for malere, billedhuggere og grafikere. I vores værksteder findes der forskellige presser til grafik, der kan bruges til tryk på sten såvel som til akvatinte, træsnit og andre grafiske teknikker. Vi har også oprettet et lille keramikstudio også velegnet for mindre skulptur. 

Vores kunstnerlab giver mulighed for at etablere et tættere forhold til andre kreative projektmagere, kunstner og møder lokalbefolkning. Et vigtigt mål for os er at arrangere workshops, både for kunstnerne og andre interessered. Med viden om og forståelsen for den betydning kunst har for at bringe mennesker sammen, ønsker vi at medvirker til et mere omfavnende samfund, der trives i mangfoldighed.

Som beboer har du et møbleret privat værelse til at bo i ud over dit studio. Derudover tilbyder vi dig muligheden for at ansøge om en plads i vores udstillinger. Prisen for dit ophold afhænger af, hvad du ønsker at arbejde med. Kontakt os for yderligere information.

Hovedsponsor for vores residency Kettinge Artlab
(Lolland, Denmark) er: