Aktiviteter i Berlin

Aktiviteter i Berlin

Udover vores udstillinger arrangerer vi løbende events året rundt. Disse inkluderer vores Skandinaviske Meetingpoint samt forskellige former af guidede ture.

 

Scandinavian Meeting Point Berlin – The Nordic Platform

 


Klick for mere info her

”Det betyder ikke noget, om du har været i Berlin mange gange eller bare ankom i går, du er altid velkommen til Skandinavien Meetingpoint, hvilket er det, jeg elsker ved det. Og det er så uforudsigeligt – du ved aldrig, hvem der vil være der, og du ender altid med at møde nye mennesker. ”
Sofia, studerende, Sverige

 

Berlin tilbyder en bred vifte af begivenheder, aktiviteter, barer og klubber med en international atmosfære. At finde dig selv omgivet af landsmænd fra de nordiske lande og andre internationale besøgende er netop det, man har brug for fra tid til anden. I dette uformelle miljø kan du få nye venner og tale om alt det Berlin
har at byde på, kulturelle forskelle eller blot diskutere kunstværkerne på væggene. Det er den perfekte mulighed for at opleve nordisk og international kunst, diskutere jobmuligheder eller bare at tale dit modersmål. Drikkevarer og snacks forefindes til rimelige priser .

Tilmeld dig begivenheder og opdateringer på vores Facebook-side her.

 

Guidede Tur

”Friedrichshain er en meget historisk bydel, og det var interessant at kombinere det med information om kunst i Berlin og hvor det bevæger sig hen, så at sige. Det er bestemt ikke sidste gang, vi foretager en af disse ture. ”

Vi arrangerer guidede byvandreture rundt i det tidligere Øst-Berlin-distrikt Friedrichshain. Her møder det gamle østtyske miljø klassisk arkitektur og nye tiltag, hvilket skaber et farverigt kvarter, der stadig formår at holde nogle pletter uberørt af vestlig indflydelse.

 

Turen:
Guidede ture er beregnet til alle og tilpasses ud fra de unikke besøgendes interesser. Både små og større grupper er velkomne til at tilmelde sig.
Normalt inkluderer vi frokost eller middag på en af de lokale restauranter. Den samlede pris for en guidet tur og frokost / middag overstiger normalt ikke € 35 pr. Person.

 

For private besøgende:
Hvad angår private besøgende, tilbyder vi en guidet tur i galleriet, taler om / med kunstnerne samt generel information om arkitekturen i området og identiteten og historien omkring Friedrichshain.

For kunstentusiaster:
For dem, der virkelig er interesseret i kunst, tilbyder vi en tilpasset guidet tur. Pakken inkluderer en rundvisning i galleriet, foredrag om / med kunstneren, en tur rund om arkitekturen i Friedrichshain og dens identitet og historie samt et besøg hos forskellige kunstnere. Bemærk, at møderne med kunstnerne kun er muligt efter aftale.

Til skoleklasser:
Til skoleklasser tilbyder vi ture rundt Friedrichshain, hvor vi taler om arkitekturen, identiteten og historien i bydelen og kan arrangerer møder med andre unge fra området.

For virksomheder:
Tag dine medarbejdere med på en guidet tur i galleriet, fordrag med eller om kunstnerne plus en rundvisning i området, dets arkitektur, identitet og historie. Disse ture er velegnet til grupper på 10-40 personer. Prisen for en guidet tur er minimum € 15 pr. Person og er maksimalt tre timer lang.