Lectures Gallery Kettinge

Graphic Symposium 2021

Rundvisninger & Møde kunstneren og Pop up event

Møde kunstneren og Pop up event

I oktober 2023 vil vi gerne byde dig velkommen i vores galleri i Kettinge til åbningen af vores Scout udstilling fra kl. 14.00 til 16.00, hvor du vil få mulighed for at møde kunstnerne og nyde alle de vidunderlige kunstværker!

Du kan finde mere information om vores ny Scout udstilling snart her.

Udstillingsrundvisninger hele året rund

Rundvisning med Gallerist Heike Arndt: min 45 minutes
Valgmuligheder: Familie (med børn) eller kun voksne
Minimum 4 Personen
Pris: 180 Kr. per Person (kaffe og velkommstdrink inkluderet)

Oplev vores foredrags-serie i vores Kettinge-galleri, hvor du kan lytte til fordrag med Heike Arndt enten om hendes kunst og liv eller om den aktuelle udstilling. Vi tilbyder også gæsteforelæsninger af internationale kunstnere, der bor på vores Artlab (vores internationale kunstresidens) på det tidspunkt. Foredragets varighed er 45 minuter, og de finder sted uden for vores normale åbningstider.

Med hensyn til indhold spænder foredragene fra en dybdegående diskussion af de aktuelle udstillinger til kunstneriske teknikker og forskellige kunstneriske profiler. Denne event er åbne for alle med interesse for kunst, kunstner såvel som andre faggrupper (4-45 deltagere).

Du finder typisk vores offentlige foredrag annonceret på vores hjemmeside eller vores Facebook-side, men vi er også glade for at kunne tilbyde dig en skræddersyet fordrag til dig og din familie,dine venner eller måske kollegaer . Vi holder dig godt informeret om de kommende præsentationer her på vores hjemmeside.

Der er mulighed for at kombinere dette fordrage med en artlunch eller artbrunch

Bestill din rundvisning her: Guided tour Kettinge