Lectures Gallery Kettinge

Møde kunstneren og Pop up event

Internationale Gæstekunstner fortæller 2021

Vi er glade for at være vært for vores Pop-Up event, Artist Talk, den 28. august.
Denne årlige begivenhed vil omfatte præsentationer og gode samtaler med udvalgte grafiske kunstnere fra vores seneste Mini Maxi Print-udstilling. Disse grafiske kunstnere er specielt anerkendt for deres værker og får mulighed for at bo i vores residency i en uge under vores grafiske symposium, hvor de deltager i workshops og samarbejder med hinanden.

(The Artistalk will be presented in english with german or danish translation if needed.)

Kig forbi for at høre mere om disse vidunderlige kunstnere og deres oplevelser.

16.00 – Artist Talk : Reserver her
19.00 – Kunstnermiddag:Reserver her

Læs mere om de udvalgte kunstner:her

Udstillingsrundvisninger

Rundvisning med Gallerist Heike Arndt: min 45 minutes
Valgmuligheder: Familie (med børn) eller kun voksne
Minimum 4 Personen
Pris: 160 Kr. per Person

Bestill din rundvisning her: Guided tour Kettinge


Oplev vores foredrags-serie i vores Kettinge-galleri, hvor du kan lytte til fordrag med Heike Arndt enten om hendes kunst og liv eller om den aktuelle udstilling. Vi tilbyder også gæsteforelæsninger af internationale kunstnere, der bor på vores Artlab (vores internationale kunstresidens) på det tidspunkt. Foredragets varighed er 45 minuter, og de finder sted uden for vores normale åbningstider.

Med hensyn til indhold spænder foredragene fra en dybdegående diskussion af de aktuelle udstillinger til kunstneriske teknikker og forskellige kunstneriske profiler. Denne event er åbne for alle med interesse for kunst, kunstner såvel som andre faggrupper (4-45 deltagere).

Du finder typisk vores offentlige foredrag annonceret på vores hjemmeside eller vores Facebook-side, men vi er også glade for at kunne tilbyde dig en skræddersyet fordrag til dig og din familie,dine venner eller måske kollegaer . Vi holder dig godt informeret om de kommende præsentationer her på vores hjemmeside.

Der er mulighed for at kombinere dette fordrage med en artlunch eller artbrunch