Testimonials Staff

Testimonials Staff

Anna Tsaruk (PL), Video & Multimediadesign 2020

Mit praktikophold i Galleri Heike Arndt var en stor oplevelse på både professionel og personlig måde. Jeg forbedrede mine færdigheder inden for videografi og multimediedesign samt lærte, hvordan kunstgallerier fungerer generelt. Derudover er det en god teamskole, som er absolut vigtig i enhver karriere. Efter 5 måneder tilbragt i GHA blev jeg i Berlin, fandt et job inden for det felt, jeg elsker, og folk, jeg har mødt under mit ophold i galleriet, er mine kære venner nu. Beslutningen om at starte denne praktik var livsforændrende for mig og kan måske blive sådan for dig.

Emma Warren (FR), Arthistory & Cultural Management 2020

Min erfaring med Galleri Heike Arndt hjalp mig med at opdage meget om både kunstverdenen og mig selv. Inden for få måneder opnåede en tillid, bekræftelse og en god følelse af organisation og teamwork. At være en del af et team af praktikanter med forskellige baggrunde, nationaliteter og aldre lærte mig vigtigheden af ​​samarbejde, et samarbejde der hjalp mig med at få viden inden for flere forskellige områder, såsom websidearbejde, organisering af begivenheder eller arkivering. De månedlige skandinaviske meetingpoints var den perfekte mulighed for at være en del af noget større: en kunstnerisk, social sammenkomst, der bringer alle sammen og hjælper alle med at føle, at de hører hjemme i Berlin. Galleri Heike Arndt hjalp mig ikke kun professionelt, men hjalp mig også med at skabe en følelse af hjem i denne store udenlandske by.

  Nadia Myrrhøj, Sprog og administration

Jeg havde den store glæde at have en praktikplads i Galleri Heike Arndt DK i Berlin i efteråret 2014. Det var en unik oplevelse at arbejde sammen med Heike. Hun er en entusiastisk, meget dedikeret og ekstremt kreativ person, der arbejder hårdt, virkelig udfordrer dig og udvider dine grænser i den mest positive forstand, både personligt og professionelt. Samarbejdet med Heike har inspireret mig til aldrig at give op og gjort mig mere energisk og tilpasningsdygtig. Jeg ønsker alle fremtidige praktikanter den samme oplevelse som jeg og ønsker Heike alt godt.

 Ditte Lagergaard, administration praktikant

Mit praktikophold i galleriet Heike Arndt Berlin var fagligt og socialt meget positivt. Som praktikant kan du anvende din teoretiske viden i praksis, men også hjælpe med at udvikle din egen praktikplads. Det betyder, at du arbejder nøjagtigt med det, der interesserer dig og muligvis med området for dit fremtidige arbejdsliv. Samtidig er de nye venskaber og bekendte, med både de andre praktikanter i galleriet og folk fra den skandinaviske meetingpoint, en vigtig del af praktikpladsen, som giver dig et netværk under din praktik. Jeg vil gerne anbefale galleriet som praktikplads – du får en interessant og udfordrende praktik og socialt netværk- med Berlin som en fantastisk ramme.

  Sarah Søe,  Arthistory intern

Som tidligere praktikant ved GHA oplevede jeg både stor tillid og varme. Ikke nok med at jeg fik friheden til at sætte mit eget præg på galleriets daglige drift – jeg blev også inviteret ind i et charmerende og uformelt fællesskab fyldt med kunstnere og spilopmagere. Min tid i GHA var derfor mere end blot et led i min uddannelse. Den var en unik oplevelse i sig selv.

  Marie Junker, Language intern

Jeg har været rigtig glad for at være praktikant på stedet, og jeg vil til hver en tid anbefale det til andre. Da det er et lille non-profit galleri tror jeg, at arbejdet som praktikant hos galleriet skiller sig ud fra så mange andre praktiksteder – du får et ret stort ansvar for den daglige drift af galleriet, idet Heike Arndt til daglig bor i Danmark, hvor hun bestyrer galleriet i Kettinge på Lolland. Dvs. at praktikanterne i Berlin arbejder en del alene, idet Heike som regel kun er i byen op til og lige efter udstillingsåbningerne. Når Heike er i Danmark, foregår hverdagen i galleriet sådan, at der holdes jævnlige skype-møder med hende, så man er ikke overladt helt til sig selv, hvilket skaber en god tryghed. Det har derfor været vildt sjovt og udfordrende at arbejde i galleriet, og jeg har fået rigtig meget ud af at være der – både fagligt og personligt. Praktikarbejdet er fuldtidsarbejde, men for mit vedkommende har hverdagen i galleriet været virkelig sjov, da jeg var så heldig at være omgivet af nogle super søde praktikanter Du er velkommen til at skrive, hvis du har yderligere spørgsmål. Jeg kan kun opfordre dig til at ansøge om en praktikplads til efteråret, hvis du har mod på at prøve at arbejde i en lille non-profit virksomhed, der gør et stort stykke arbejde i udviklingen af den kulturelle platform i Berlin.