Partnere

Partnere og Sponsorer

Galleri Heike Arndt DK tilbyder dig en række muligheder for at forbedre dit firma for dine ansatte, partnere og kunder såvel som fremtidige samarbejdspartnere. Vi kan give dig indsigt i kunstnere fra de nordiske lande og Tyskland, der udstilles i Berlin og i Denmark i fremtiden, samtidig støtte partnere den tiltagende opmærksomhed på nordisk kunst og kultur i Tyskland, især i Berlin. Som galleri kan vi yde fordele for vores partnere, samtidig med, at vi støtter den nordiske kulturscene i Berlin.

VORES PARTNER GALLERIER I BERLIN
Die Galerien an den Alleen

I det følgende kan du finde eksempler på, hvordan et samarbejde med os kan se ud. Disse eksempler er valgfrie, og vi håber på at kunne omdefinere rammerne for et eventuelt samarbejde sammen med dig.

Siden 2008 har Galleri Heike Arndt DK arbejdet hårdt for at gøre nordisk kunst og kultur synlig i Berlin. Vores tætte samarbejde med nordiske,tyske og internationale kunstnere og kulturelle aktører i bade Tyskland og de nordiske lande fører til en øget interesse og efterspørgsel efter kunst i almindighed. Takket være vores samarbejde med flere kulturelle spiller og de nordiske ambassader i Berlin sætter vi nordisk kunst og kultur på dagsordenen, hvilket afføder fokus på nordiske produkter og services. Samarbejdet med adskillelige firmaer og organisationer har vist sig at være yderst givende for sponsorerne, kunstnerne og galleriet.

Sponsorer og Supporter

Vores hoved sponsor er : aumento Law Firm

Hvis du eller dit Firma kun tænker sig og støtter os i vores mange non profit aktiviteter dom sponsor for vores residency Kettinge Artlab ,Lolland ,Denmark eller en af vores andre projekter kontakter os venligst. Tak.

Blandt de af vores partnere, som har støttet enten tidligere eller nuværende projekter, udstillinger eller begivenheder kan nævnes:

BKK (kunstforening Tyskland), BKF (kunstforening Danmark), kunstrådet i Finland, Scandlines, Oulu kommune (Finland), Rovaniemi kommune (Finland), den finske ambassade (Berlin), den norske ambassade (Berlin), den danske ambassade (Berlin, Rom, Beijing), Finland institut Berlin, Fehmarn Development Kulturlink, Guldborgsund kommune, Lolland kommune, Vejring kunstudstilling (Norge), Nordvind Kunstfestival, Arbejdermuseet (Danmark), Museo De Arte Contemporania Lissone (Milano), Galleri Wedding (Berlin),Integra Advokater; m.fl.

Målsætning:

Vores mål er at sikre en uafhængig kulturel platform for nordisk kunst, for herved at øge kendskabet til den fremragende nordiske kunst og kultur. Vi ønsker at skabe og opretholde interessen for og synligheden af nordisk kunst fra det tyske publikum, samt at give de nordiske kunstnere og kulturinstitutioner en kontinuerlig mulighed for at udveksle professionel ekspertise inden for kunst- og kulturscenen i Berlin – Europas kulturelle centrum. Dette vil samtidig styrke opmærksomheden på andre nordiske arrangementer i Tyskland.