Adelacreative (RO/CA)


ADELACREATIVE (RO/CA)

Adela er en figurativ kunstner og illustrator, der bor i Spanien. I sine oliemalerier udforsker hun den menneskelige figur og skaber portrætter, der fokuserer på den følelsesmæssige kraft i menneskelige udtryk. Hun søger at afsløre sjælen bag den maske, som vores ansigt er.  

Hendes seneste serie “The air we breathe” har til hensigt at repræsentere følelserne og bevæggrunde i den tid, vi lever i. I nogen af hendes hyperrealistiske værker er to kvinders ansigter dækket af et lag gennemsigtig film. Den gennemsigtige folie er et symbol på behovet for luft, både i figurativ og følelsesmæssig forstand. De to ansigter ser ud til at have forskellige reaktioner på deres situation, der svinger mellem vrede, frustration, frygt og en vis ro.

Der er en overordnet følelse af at være fanget og opleve smerte og forvirring.

Adelacreative

Hendes mission er at skabe en forbindelse gennem sin kunst til beskuerens sjælsessens. Beskueren opfordres til at genkende de følelser, der er afbildet i værket, da det er følelser, der forener os i vores menneskelighed. Frem for alt er hendes værker inspireret af den menneskelige tilstand.

Adela har boet i 4 lande og har rejst langt og fordybet sig i forskellige kulturer, som har påvirket hendes måde at skabe på og udviklet hendes udtryksmiddel.

Se flere arbejder i vores webshop arkiv >>

                    Breathing                                               Breakthrough