Ange Schmiert (AT) – DK


ANGE SCHMIERT (AT)

Ange Schmiert fokuserer på den menneskelige krop ved hjælp af forskellige medier og skaber surrealistiske visioner ved at sætte præcise anatomiske gengivelser i kontrast til foruroligende elementer.

De hypnotiserende figurer i Schmiert’s kulværker indfanger den hjemsøgende virkelighed i menneskelivet. Hun realiserer sin kunst med en figurativ og repræsentativ skildring af den menneskelige krop. Schmiert viger ikke tilbage for de mørkere realiteter i de menneskelige erfaringer som aldring og melankoli. Det er kunstnerens ambition at skildre den uskønne æstetik.

I hendes tredimensionelle kunstværker hyldes menneskekroppens ufuldkommenheder og anomalier som tilbagevendende karakteristika ved Schmierts motiver.

Ange Schmiert

Under sin kreative proces arbejder hun nogle gange med photoshops for at visualisere kompositioner og idéer, som hun derefter gengiver i forskellige materialer. Hun skaber lerskulpturer, gips eller tegninger, og hendes kunstværker har stærke kontraster af lys og nuancer.

Den menneskelige krop er et medium til at udforske drømme, anomalier og mutationer i Schmiert’s kunstværker. Virkeligheden bøjes, når beskueren konfronteres med uhyggelige visioner, der skabes af kontrasten mellem nøjagtige anatomiske repræsentationer og surrealistiske elementer. Denne kombination gør Schmirts kunstværker stærke ved at fusionere mulighederne i figurativ og repræsentativ kunst.

Se flere arbejder i vores webshop >>

                                           Cleo