Anna Bieler (DE)


ANNA BIELER (DE)

Livlige farver kendetegner Anna Bielers surrealistiske malerier. Menneskelige former er blandet med genstande og skabe et kaotisk og karismatisk skuespil.  

I sine malerier beskæftiger Anna Bieler sig med mennesket og skaber drømmeagtige visualiseringer. På trods af deres absurde elementer er det menneskelige ansigt i centrum af de fleste af Anna Bielers malerier. Figurerne, der typisk er afbildet som fantasifulde hybridvæsner, der næppe kan genkendes som mennesker, er indfanget i bevægelse. Bielers prioritet i sine værker er at udtrykke menneskelige tilstande og adfærdsmønstre med sit unikke billedsprog. Selv om hendes værker kan virke glade og fulde af liv, er der elementer, der viser menneskets mørkere sider.

Anna Bieler

Ved at bruge dristige, klare farver formidler Bieler en stærk energi, som man kan forbinde med liv og glæde. Hun vælger ofte primære farver som rød, gul og blå og strukturerer senere sine værker med tykkere hvide eller sorte linjer. Det er i disse farvevalg, at karismaen i hendes værker kommer til udtryk.

Bieler viger ikke tilbage for at skildre relativt grimme og fremmedartede væsner med tydelige menneskelige træk. Hun bringer sine fantasifulde, surreale figurer på lærredet for at opfordre beskueren til at sætte spørgsmålstegn ved sin reaktion på hendes værker. Hvad er det, det tiltrækkende og hvad er det afvisende element i hendes værker, er et spørgsmål, der venter på at blive besvaret.

Se flere arbejder i vores webshop arkiv >>

                The Woman Priest                                            The Gift