Arron Foster (US)

Arron Foster (US)

Arron Fosters (US) serigrafier udvisker grænserne mellem de fysiske landskaber og de kognitive landskaber ved hjælp af fotografier og farverige prikker. Han fokuserer også på de relationer og fortællinger, som man kan udvikle med et offentligt rum. Disse landskaber er Fosters fortællinger om specifikke steder, idet han skaber et helt nyt landskab ved at ændre dem efter sin fantasi.

Hans landskaber har et stærkt økologisk budskab og undersøger vores forhold til de offentlige rum, som vi lever i og griber ind i som mennesker. Ved at sætte naturen i centrum for sit arbejde understreger han vigtigheden af at være opmærksom på og passe på vores omgivelser. 

Hans landskaber giver indtryk af at bære en stærk bevægende energi gennem de levende farver og former og en kombination af levende lys- og lydbølger.

Arron Foster (US)

De endelige billeder er drømmende, næsten metafysiske og balancerer mellem jordiske og galaktiske elementer. Forskellige farver og gentagende geometriske former skaber en unik atmosfære. Det eksisterende fysiske sted og kunstnerens fantasi inviterer beskueren til at gå på opdagelse.

Se flere arbejder i vores webshop arkiv >>

                              Foster                                                                             Sundown