Chang Hui Ju (TW)

CHANG HUI JU (TW)
Text/Translation GHA

Chang Hui Ju’s billeder er fulde af magiske væsner. Geometriske figurer og former skaber en følelse af en drømmende og næsten abstrakt verden.

I den taiwanske kunstner Chang Hui Ju’s kunstværker kan man opdage en fantasiverden i sort og hvid. Hun formidler sig med mezzotint-teknikken og finder en perfekt legeplads til at udtrykke sin fantasiverden.

Elementer af flora og fauna er hovedelementer i disse værker, og de danner kontrasten til byernes bygninger. Lyset ser ud til at eksplodere fra en blød sort baggrund i hendes fint bearbejdede grafiske værker.

Geometriske former ser ud til at ændre sig kontinuerligt, når de fanger og frigiver lys. En optisk illusion produceres af de bløde fløjlsagtige væsener, der minder os om den friske luft og græsmarker på landet.

Chang Hui Ju

 

Chang Hui Ju’s værker viser vingede dyr, der ser ud til at observere dem, der nyder hendes kunst.Med sine mezzotinter udtrykker Hui Ju sin barnlige fantasiverden beboet af dyreskabninger. Disse levende væsener tilbyder en følelse af glæde og ubekymrethed, der  føre seeren ind i kunstnerens verden.

Se flere arbejder i vores webshop  >>

                                       WALK WITH ME                                                                                   LOST MY WAY