Daniel Longo (AU)

DANIEL LONGO (AU)
Text skrevet af GHA

Daniel Longos kunstværker viser uhyggelige, menneskelignende væsner på ukendte, forladte steder.

Hans store, sort-hvide forvrængede figurer er resultatet af kombinationen mellem en digital skulptur og fotografering, baseret på hans tidligere erfaring med at optage teaterforestillinger og studere komposition og lysmodellering.

Kunstneren præsenterer en foruroligende harmoni i arrangementet af kropsdele, der smelter sammen til dobbelte personligheder.

Den stærke sort/hvid-kontrast understreger hovedpersonernes konstant skiftende, rastløse og dog rolige identitet og lader beskueren spejle sig i sig selv.

Daniel Longo

Det lykkes kunstneren at kombinere sin fascination for det urolige med realistiske scenarier. Daniel Longo skaber en forvrænget underverden, der kunne udspille sig i kloakkerne eller i et hemmeligt, forladt laboratorium for menneskelige eksperimenter.
De uigenkendelige hovedpersoner i hans værker kan ses som en refleksion af vores forhold til kroppen generelt og inviterer beskueren til at tage et fordomsfrit blik. Longos kunstværker giver et glimt ind i afgrunden og sætter spørgsmålstegn ved forholdet mellem krop og dømmekraft.

 

See more works in our webshop >>

Untitled                                                                                Untitled