Elisa Pellizzari (IT)

ELISA PELLIZZARI (IT)
Text/Translation GHA

I sine udtryksfulde ætsninger udforsker Pellizzari dynamikken og styrken ved chiaroscuro og undersøger i essensen af ​​virkeligheden omkring os.

Elisa Pellizzaris værker inkluderer intaglio, tegning og kunst bøger. Den italienske grafiker er interesseret i linjens verden med dens dynamik og potentiale, som hun undersøger ved hjælp af forskellige medier. Hendes kunstneriske undersøgelser inkluderer udforskning af chiaroscuro.

Gennem hendes undersøgende demontering af forholdet mellem mørke og lys indlejret i teknikker som intaglio og gravur finder kunstneren sin måde at udforske hendes individualitet og søge essensen af ​​en minimaliseret virkelighed, der omgiver hende.

Pellizzaris værker omfavner skarpe kontraster og definerede linjer i rå udtryksfulde billeder, der fanger øjet ved at skabe landskabslignende scenarier. Kunstneren opfordrer seerne til at gå fortabt i det rum, hun tilbyder dem til at udforske deres egen identitet og virkelighed, inspireret af kunstnerens introspektive billeder. Pellizzaris værker inspirerer seeren til at følge kunstneren på hendes rejse, til at undersøge og opdage deres eget usynlige sted indeni.

Elisa Pellizzari

 

Se flere arbejder i vores webshop snart >>

                                          DESCENTS I                                                                                    PERSISTING