Eric Mummery (CA)

ERIC MUMMERY (CA)
GHA/ Translation GHA

Eric Mummery er en canadisk kunstner. De præsenterede træsnit er en del af en løbende serie, der udforsker de visuelle muligheder for stærk sort / hvid på grafisk sprog.

Eric Mummery er en canadisk kunstner. De præsenterede træsnit er en del af en løbende serie, der udforsker de visuelle muligheder for et stærkt sort / hvid grafisk sprog. Værkerne repræsenterer ofte spejllignende kompositioner ved hjælp af geometriske elementer kombineret med rytmiske baggrundsmønstre forstærket af kontrast. Mummery holder også sine værker tæt på sin arv ved at vælge at bruge lokale, naturlige råmaterialer.

Eric Mummery

Han siger om sit arbejde: “Hans nuværende kunstpraksis er fokuseret på en række trægsnit, der udforsker intuitiv billedskabelse som et middel til bedre at forstå psykiske problemer”. Han fastholder seeren ved hjælp af dynamiske linjer der portrætterer imaginære væsner, repræsenteret i surrealistiske og på en eller anden måde tegneserie-lignende scenarier. Når man kigger på landskabet i hans ”Face to Face With” træsnit, er observatøren i stand til at komme ind i et eksistentielt rum.

Ved at sætte spørgsmålstegn ved vores måde at kommunikere udfordrer Mummery seeren til at reflektere over sin plads i verden og på vores måde at interagere. Gennem de implementerede balloner, ofte set i tegneserier, opfordres seeren til at deltage i den igangværende samtale.

Dette særlige scenario ser ud til at adressere refleksionen over vores hjernes kompleksitet. Eric Mummery bruger sit kunstneriske sprog til at nærme sig publikummet gennem hypnotiserende dynamiske linjer.

Se flere arbejder i vores webshop snart >>

                    FACE TO FACE WITH. EIGHT.                                     FACE TO FACE WITH. NINE.