DIS cover TRUST

 

DIS cover TRUST    6. april – 28. maj 2016

Heike Ruschmeyer (DE) og Heike Arndt (DK)

 

Lad dig blive draget ind i en verden af ​​foruroligelse og fordybelse med de anerkendte internationale kunstnere: Heike Ruschmeyer (DE) oliemalerier og Heike Arndt (DK) skulpturer, tegninger, grafik i vores nye udstilling “DIS cover TRUST”.

Poster_DIScoverTRUST_final

 

Nogle af disse værker dokumenterer gerningssteder og andre åbner op for minder der næsten er blevet glemt. Værkerne aktivere vores hukommelse og formår på elegant vis at belyse også skyggesiderne af menneskets eksistens og historie med en personlig fortolkning. Værkerne har en ting til fælles: Potentialet for aldrig at blive glemt.

 

Heike Ruschmeyer (DE)
Kunstneren Heike Ruschmeyer (DE) dokumenterer gerningssteder med stor respekt og sensibilitet. Med stor udholdenhed tvinger Ruschmeyer os ud af vores comfort zone. ”Jeg er en dokumentarist. Jeg er ikke melankolsk og ikke sentimental. Jeg ser mig selv som advokat for de mennesker jeg maler, så de ikke bliver glemt. Med mine værker bringe jeg dem tilbage til samfundet“.
Læs mere her>>>

 

Heike Arndt (DK)
Heike Arndt (DK) tager i hendes værker udgangspunkt i de grundlæggende følelser af mennesker, og den konstante fortolkning af det nonverbale og verbale sprog. Arndt tilbyder iagttageren i hendes værker at genkende sig selv. Hun undersøger begrebet “hjem” og søger konstant efter nøglen til empati, når hun deler sit liv med mennesker på næsten alle kontinenter. “Vi har alle brug for et ‘hjem’ til at identificere os selv som mennesker. For at møde andre mennesker med respekt, er det afgørende at forstå at opfattelsen  af vores ‘hjem’ hver især er meget forskellige “.
Læs mere her>>>>