Frank Paul (DE)


FRANK PAUL (DE)

Frank Paul startede sin karriere som kunstner, da han flyttede til Berlin. Mens han var i Berlin, mente han, at byen fangede perfekt atmosfæren og de kunstneriske værdier i både Vest- og Østeuropa, som han også måtte gentage i sine kunstværker.

Således er Frank Pauls værker præget af mørke, drama og ironi. Han bruger en ekspressiv palet af stærke farver, især røde og sorte, og stærke penselbevægelser for at manifestere forskellige symbolske referencer, der er repræsenteret gennem bizarre og forlokkende figurer. Han arbejder både med maleri og skulptur og kombinerer ofte de to. Denne kombination skaber en dialog mellem publikum og deres observationsevner. Da hans installationer ofte skifter overflade, skaber Paul et bizart, men alligevel spændende univers, der længes efter at vise publikum op og ned i hverdagen. Hans repræsentation af det daglige liv er yderst symbolsk, men samtidig fuld af humor, da han håner værdierne i vores kapitalistiske og stærkt forbrugeristiske samfund. Ved at gøre brug af myter og dekonstruerede strukturer skaber hans kunstværker også en stemning af social dissonans.

Frank Paul

Da hans installationer ofte skifter overflade, skaber Paul et bizart, men alligevel spændende univers, der længes efter at vise publikum op og ned i hverdagen. Hans repræsentation af det daglige liv er yderst symbolsk, men samtidig fuld af humor, da han håner værdierne i vores kapitalistiske og stærkt forbrugeristiske samfund. Ved at gøre brug af myter og dekonstruerede strukturer skaber hans kunstværker også en stemning af social dissonans.

Hans kunstneriske univers er fyldt med mennesker, der lever i deres normale liv, men som har at gøre med konstante humørsvingninger mellem glæde og sorg. Hans undersåtter er ofte fanget i deres eget sind, kæmper med deres dæmoner og forsøger konstant at undslippe deres virkelighed eller i det mindste forsøger at forstå livets komplekse spørgsmål og spørgsmål.

Frank Paul blander også sine teknikker ved at tilføje træ, lærred, gips og fremmedlegemer. Derudover skaber han afstivede figurer, ofte i gips, der fanger livet, som det er i det nuværende øjeblik.

Således indfanger Frank Paul i sine kunstværker essensen af ​​det daglige liv gennem skabelsen af ​​fantasifulde og suggestive skabninger og figurer.

Se flere arbejder i vores webshop >>

                              FRPA8                                                                       Workdetail