Hazel Roberts (UK)

Hazel Roberts (UK)

Hazel Roberts undersøger forholdet mellem form og farve i sine komplekse flerlagede serigrafi af surrealistiske og levende geometriske landskaber. Hun synes at arbejde på sine projekter på en meget omhyggelig måde, idet hun fokuserer på en lille sektion ad gangen og derefter sætter dem sammen som et puslespil. Hendes harmoniske kunstværker er resultatet af levende farver og kombinationer af forskellige former.

Roberts’ prints udforsker det personlige såvel som det legende. Forskellige geometriske former og farver overlapper hinanden og leger med publikums fantasi. Objekterne er forenet, men kan stadig stå alene og fremviser de komplekse surrealistiske landskaber gennem primærfarver. Kunstnerens valg af farverne aktiverer følelsen af bevægelse og energi og vækker spænding.

Med deres dynamiske, dristige former og afbalancerede asymmetri minder Roberts’ kunstværker om Bauhaus-kunstskolen fra 1920’erne. Fokuset på geometri gjorde det muligt for kunstneren at afspejle den moderne verdens problemer på en enkel måde.

Hazel Roberts (UK)

Minimalistiske og ligefremme kompositioner formidler hendes ideer om samarbejde, enhed og individualisme. I sin kunst undersøger Roberts de aktuelle emner i vores samfund på en tidløs, legende og abstrakt måde og inviterer beskueren til at nyde hendes farverige prints.

Se flere arbejder i vores webshop arkiv >>

                             The co-operation                                           The complexity that is unity