Herman Noordermeer (NL)

HERMAN NOORDERMEER (NL)

Herman Noordermeer er en hollandsk kunstner, der har været dedikeret til kunsten i mange år. Mens han primært fokuserer på litografi, er hans værker baseret på en konstant videreudvikling af tegninger og noter, der bruges til hans fremtidige kunstværker.

Noordermeer’s grafiske værker indeholder flere udsagn. Først og fremmest er de baseret på processen med selvundersøgelse. Han viser delene af sin krop i sine litoer, og lader sit publikum deltager i sin indre rejse og opnår hermed en bestemt transgressiv proces.

For det meste er hans litoer og malerier refleksioner af hans sind, men han begrænser sig ikke kun til introspektion. I sine kunstværker implementerer han også elementer fra flora og fauna. Her er det centrale punkt for Noordermeer ikke naturens skønhed, men dens er dødelighed. Ved at visualisere sin selvudforskning i sine værker adressere han en interaktion mellem dødelighed og udødelighed. Ved at undersøge billedet af sig selv lader han seeren være en del af denne undersøgelse. Hans litoer er baseret på lagdeling – disse forskellige lag har en tendens til at understrege de skjulte personligheder, som seeren opdagede.

Hans seneste litografier er en del af hans projekt, der startede i 2015, med det formål at lave 100 forskellige tryk forbundet til et emne, hvoraf 78 er afsluttet.

Herman Noordermeer

 

Se flere arbejder i vores webshop snart >>

                                                  NO. 86                                                                                        NO. 85