Ingrid Simons (NL)

INGRID SIMONS (NL)

Ingrid Simons er en tværfaglig billedkunstner fra Holland. Som grafiker arbejder hun primært med litografi, silketryk og toyobo-print.

I hendes skinnende silketryk formulerer Ingrid Simons landets følte energi. Hun fokuserer her på at rekonstruere en ny, fysisk gjort virkelighed gennem sin kunstproces.

Serien med Ingrids grafik er fyldt med dynamisk, eksplosiv energi, men alligevel en fredelig atmosfære. De gule og orange toner i værkerne spejler det skinnende lys, mens de fangede vilde landskaber afbalancerer grafikken med følelsen af ​​jordforbindelsen. Simons ‘farverige og livlige værker besidder en ejendommelig sublim intensitet, der fænger seeren, når den observeres. Afbildede landskaber tilskynder publikum til at bremse det igangværende kaos i sindet og opfordre dem til at lytte mere omhyggeligt til naturen og på denne måde muliggøre en fredelig sindstilstand.

Simons ‘engagement i kunsten er hendes bidrag til den historiske fortælling om landskabsrepræsentation. Resultatet er et meget personligt sprog i hendes silketryk ved hjælp af begrænsede farver og definerede atmosfærer. De skabte landskaber bliver i sig selv udtryksfulde rum .

Ingrid Simons

 

Se flere arbejder i vores webshop snart >>

                                             HIGH SUN                                                                                SUN DOWN