Art History

Kunsthistorie

Som tidligere praktikant ved GHA oplevede jeg både stor tillid og varme. Ikke nok med at jeg fik friheden til at sætte mit eget præg på galleriets daglige drift – jeg blev også inviteret ind i et charmerende og uformelt fællesskab fyldt med kunstnere og spilopmagere. Min tid i GHA var derfor mere end blot et led i min uddannelse. Den var en unik oplevelse i sig selv.

Sarah Søe, former intern arthistory

Du spiller en aktiv rolle i processen med at finde nye kunstnere til fremtidige udstillinger og assisterer ved kulturelle arrangementer i galleriet.Du skal have særdeles gode skriveevner på dansk and engelsk.

Du vil komme til at kende kunstnerens værker for at kunne indtage rollen som kurator fra tid til anden ved vores månedlige arrangementer eller guidede ture. Det er et plus hvis du er en god fortæller.

Du vil også fungere som nøgleperson for kunstnerne for at give dem den bedst mulige service. Det kunne eksempelvis være ved at arrangere deres ophold, imens kunstneren er i byen.

Når vi modtager nye kunstværker eller samarbejder med nye kunstnere, vil du være ansvarlig for vores inventarliste, som indeholder det fulde overblik over kunstværker i gallerierne både i Kettinge og Berlin.

Kari Aasen 2 okt 11

Kari Aasen okt 11