Introducing the Artists from Graphic Art Raffle 2020 (DK)

Kunstner intro til kunstnerne fra Kunstlotteriet 2020

 

Ewelina Kolakowska (PL)

læs her om kunsteren:

Vinicius Libardoni (BR/IT)

Læs her om kunstneren:

Ewelina Kolakowska (PL)

Titel: “0401201707012017”, kunstner: Ewelina Kolakowska, Teknik: Intaglio,
Billedstørrelse: 140 x 100 cm, Papirstørrelse: 140 x 100 cm, År: 2017, Udgave: 29/30

Ewelina Kolakowskas intaglios har mørke sammenfiltrede kroppe. Disse grafiske tryk er monokromatiske. Små tynde streger kan ses over hele værket såvel som omkring de to hovedemner. Disse linjer er en del af Kolakowskas arbejdsproces, da hun altid starter sine værker uden indledende ideer og lader hendes impulser lede hende.

For denne række af værker fokuserede Kolakowska på foreningen af kroppe, foreningen af ​​to partnere der danner en.

I værkerne er den ene krop lettere, mens den anden næsten er som en skygge, der måske minder os om yin og yang. Begge emner forenes perfekt og skaber en behagelig visuel præsentation.

De buede linjer, der er resultatet af de to partners visuelle enhed, skaber nåde og balance. En vis harmoni frembringes på papiret.

Se flere værker i vores webshop

Vinicius Libardoni (BR/IT) 

Vinicius Libardoni er en brasiliansk-italiensk arkitekt og grafiker. I sine etsninger repræsenterer han majestætiske arkitektoniske scener.

Følelsen af ​​ensomhed kombineret med brugen af ​​perspektiv og værkets mange detaljer er meget imponerende.

Disse imponerende bygninger synes forladte eller kun halvt bygget.

Interessante strukturer er ophængt i rum og tid omgivet af planker af træ og metal. Gennem store rum kommunikerer Libardoni en følelse af ensomhed.

Disse bygninger formidler en følelse af nostalgi gennem imponerende perspektiv, de fremkalder en fortidens storhed. De uorganiserede planker på deres vægge og tage minder os om blå mærker, skader erhvervet gennem alder og oplevelser.

Denne følelse af melankoli forstærkes af det monokromatiske farveskema. Gennem deres isolation, forringelse og forsømmelse minder de os om deres usikre fremtid.

 

Se flere værker i vores webshop