Keith D Buswell (US)

KEITH D BUSWELL (US)
Text /Translation GHA

I sine sarte ætsninger konfronterer Buswell geometriske former, der interagerer med skrøbelige planter, der ser ud til at kæmpe for at overleve.

Keith D Buswell er en amerikansk kunstner. Født i 1979 er han stærkt påvirket af biodiversitet, og hans kunstværker afspejler en dyb forbindelse til naturen. Den amerikanske kunstner finder det grundlæggende både at repræsentere og viser nogle af de steder, hvor han allerede har været. Han hævder: ”Derfor er det vigtigt for mig at udødeliggøre områder, hvor jeg har en tilknytning, et sted jeg har boet eller besøgt” .

Keith D Buswell

 

Når man ser på landskabet, vist i hans grafiske tryk, vises truede træer med deres store rødder omklamre de geometriske figurer og synes at kæmpe for at overleve. Især syntes træerne at kommunikere og hjælpe hinanden, selvom de bliver portrætteret en efter en. Alt i alt stræber de efter livet som om de var individuelle væsner, der tilhører en større skov.

Planterne vises fragile fra den let farvede baggrund. For det meste er de løvtræer, nogle gange frugter eller steder implementeret i midten af ​​den illustrative scene. Dette er individuelle symboler, der omfavner samfund, kompleksitet og livlighed. Han skaber et nyt sprog ved hjælp af metaforer som planter og geometriske former til at beskrive interaktionen og udfordringen mellem det nuværende samfund og naturen.

Se flere arbejder i vores webshop >>

                                                 PISA                                                                                               ORVIETO