Kyle Chaput (US)

KYLE CHAPUT (US)
Text/Translation GHA

Chaputs kunst konfronterer kaotiske og modstridende aspekter af livet. Brudte kar vises i hans kompositioner, der tvinger os til konstant at sætte spørgsmålstegn ved vores følelse af sted og indre stabilitet.

Kyle Chaput er en amerikansk kunstner og kunstlærer. Oplevelsen af ​​at se og leve kunst fra en lærers perspektiv førte Chaput til at forstå vigtigheden af ​​de enkelte kunstelementer og deres rolle i den kreative proces.

Chaputs arbejde afspejler kunstnerens forsøg på at undersøge og afsløre de interne kampe, der er underforstået i at leve med en kronisk sygdom. Chaput påpeger kaotiske og modstridende aspekter af dem, der defineres som grænseliv.

Kyle Chaput

  Den amerikanske kunstners værker skildrer usædvanlige og ubehagelige steder i aske, der stadig lever, der afspejler en brudt og tilsmudset tilstand i et fremmedgjort samfund i Rio Grande Valley, en region i det sydlige Texas.

Skibene, der er afbildet i Chaputs træsnit, trænger gennem kunstnerens underbevidste tanker og får ham til at sætte spørgsmålstegn ved sin egen følelse af sted og indre stabilitet. På samme måde har de ødelagte, nedslidte skibe en tendens til at skubbe seerne til at reflektere over de emner, som kunstneren har foreslået, og knytte de utilfredse billeder til deres egne livserfaringer.

Se flere arbejder i vores webshop snart >>

                                          RIO BRAVO III-II                                                                                  BUNDLE V