Ladakorn Puangbubpha (TH)

Ladakorn Puangbubpha (TH)

Puangbubphas raderinger viser scener af mørk fantasi. Ekstremt detaljerede væsner er afbildet i et usædvanligt landskab, der skaber et fængslende magisk miljø. I hvert værk er omgivelserne de samme: det, der ser ud til at være et rum i et hus, der er forvandlet til en fortryllet have med væsener lige fra flyvende hvaler til en fisk med et fuglehoved.

Puangbubphas raderinger viser scener af mørk fantasi. Ekstremt detaljerede væsner er afbildet i et usædvanligt landskab, der skaber et fængslende magisk miljø. I hvert værk er omgivelserne de samme: det, der ser ud til at være et rum i et hus, der er forvandlet til en fortryllet have med væsener lige fra flyvende hvaler til en fisk med et fuglehoved. Skalaen er meget vigtig i disse miljøer, der forstærker den surrealistiske atmosfære endnu mere. Kunstneren forstørrer nogle elementer eller dyr for at henlede opmærksomheden på hovedmotivet og for at give de små dyr mere kraft, hvilket også understreger deres overnaturlige magt i denne verden.

Ladakorn Puangbubpha (TH)

I Puangbubphas magiske scenerier er mørke farver dominerende, hvilket forstærker den mystiske, overnaturlige verden. Disse farver giver også en samlet enhed til værkerne, idet alle de forskellige elementer smelter sammen til en samlet harmoni, hvilket gør værkerne behagelige for øjet. I det generelle mørke miljø er der tilføjet små farvedetaljer for at fremhæve nogle elementer, der måske endnu mere understreger deres overnaturlige kræfter.

Denne magiske verden erobres af flora og fauna med surrealistiske detaljer, hvor den menneskelige tilstedeværelse er elimineret. De civiliserede menneskelige spor er kun mærkbare i arkitekturen og udsmykningen af deres interiør, hvor møbler og andre menneskeskabte genstande, som f.eks. et klaver, viser ejerens interesser. Alt dette udstråler en følelse af forladthed og en uhyggelig følelse, som er skræmmende, men samtidig spændende. En usædvanlig opfattelse af verden udfolder sig foran beskuerens øjne, hvor naturen oversvømmer alt menneskeligt og skaber en uhyggelig og mystisk skønhed.

Generelt giver denne fascinerende sfære et dynamisk indtryk af naturen og dens levende væsener og fremhæver på den mest delikate måde deres skjulte metafysiske aspekter. Den viser også naturens magt og viser, hvordan den kan dominere den menneskeligt konstruerede verden på en smuk, men også dystopisk måde.

Flere værker findes her>>>>>>> 

Big fish in the little house                                                                The Leave Whale