Łukasz Koniuszy (PL)

Łukasz Koniuszy (PL)

Lukasz Koniuszys sort-hvide intaglios viser forladte, tilsyneladende glemte steder. De afbildede urbane, monumentale bygninger, og historierne bag dem er indfanget gennem en følsom, næsten realistisk tilgang.

Selv om hans skildringer er tilsyneladende realistiske, præsenterer han et noget urealistisk landskab, isoleret fra menneskeheden og uden kontakt med virkelighedens tid og rum. I stilheden fra væggene, der strækker sig ud i det uendelige, kan man finde fred og beroligende orden.

Koniuszy anlægger en klassisk og delikat tilgang til sin læsning af rum og bygninger, og fylder dem med mystik. Bygningernes enorme skala og spillet af de mørke nuancer skaber et tilsyneladende uvirkeligt syn.

Łukasz Koniuszy (PL)

 Den fængslende stilhed og uendelighed i det afbildede rum giver beskueren den beroligende oplevelse af at blive en “usynlig” observatør.

Han anvender en række forskellige dybtryksteknikker, herunder ætsning, aquatint og koldnål, mens han fremstiller sine tryk med stor omhu og opmærksomhed på detaljerne. Koniuszys værker stimulerer fantasien og inviterer beskueren til at opdage hemmelighederne i den unikke byverden, der er afbildet, og viser tilsyneladende forladte, men alligevel fredelige og rolige konstruktioner.

Find more works on our webshop here>>>>>

                      Central Structure                                                      Industrial Structure