Manpower Poul Weile (DK), Walther Libuda (DE), Michael Kain (DE) Marts 2015

MANPOWER 4marts-29marts 2015

Galleri Heike Arndt DK Berlin inviterer Michael Kain (DE) maleri, Poul Weile (DK) skulptur og collage, Walter Libuda (DE) skulptur.

Velkommen til vores udstillingsåbning i Berlin, 4. marts, 2015, kl 19.

Det er med stor glæde, at Galleri Heike Arndt DK Berlin inviterer dig til Manpower, årets første udstilling. Med Michael Kain (DE), Poul Weile (DK) og Walter Libuda (DE) præsenterer denne udstilling en stærk portfolio af malerier, collager og skulpturer. Du kan forvente værker, der alle har deres rødder i den klassiske kunsttradition med indflydelse fra længst forsvundne kulturers formsprog – oversat til nutidens udtryk. Fælles for dem alle er, at værkerne inviterer os til at lege med vores forestillingskraft og vores sanser og tillader vores indre barn at komme på en rejse til uudforskede steder endnu en gang. Velkommen til Manpower!
Michael Kain (DE)

Michael Kain (DE), uddannet på Berliner Kunstakademi, er dybt forankret i den klassiske malertradition, selvom han har forladt figurationen. Han transformerer utallige lag af farver i sine malerier og minimalistiske tegninger – nonfigurativt og med stor stoflighed. Farverne er ofte påført over lang tid og der opbygges også ofte tunge, plastiske strukturer. Vi, som beskuer, tilbydes en multidimensional oplevelse af skygger, lys, farver og materialer og indbydes dermed til en påmindelse om  vores for længst glemte leg med materialer og farver i barndommen.

Læs mere om kunstneren her.

Walter Libuda (DE)

Skulpturerne af den tyske kunstner Walter Libuda (DE) kombinerer den klassiske tilgang til former med et meget nutidigt udtryk. Libudas keramiske værker besidder en subtil spænding, der tillader referencer til både nyere animationer og samtidig husker os på forsvundne kulturer. Skulpturerne giver plads til flertydige fortolkninger og inviterer til at lade sig berøre af deres fortællinger.


Læs mere om kunstneren her.

Poul Weile (DK)
Poul Weile (DK) er en veletableret dansk billedhugger. Ofte kombinerer han forskellige materialer i sine værker og reflekterer over dagligdagen med et strøg af post-moderne beretning og ironi. Kroppen er de centrale temaer i hans værker. De ofte erotiske figurer er inspireret af mytiske fortællinger og beskæftiger sig med menneskets sindstilstand. Med deres ofte humoristiske udtryk repræsenterer værk-erne det genkendelige på en tillokkende måde.

Læs mere om kunstneren her.

Vi ser frem til dit besøg ved vores udstillingsåbning onsdag 4. marts 2015 kl. 19, hvor kunstnerne selvfølgelig vil være til stede. Videresend gerne vores invitation til andre kunstelskere.

Med venlig hilsen

Galleri Heike Arndt DK

Om Galleri Heike Arndt DK

Vores profil er baseret på en bred menneske- og kulturforståelse, som kommer til udtryk i vores ønske om at skabe grænseoverskridende kultursamarbejde; først og fremmest mellem de nordiske lande og nabolandet Tyskland. Som nonprofit-galleri lægger vi stor vægt på galleriets sociale funktion som en åben og dynamisk platform for mødet mellem mennesker og kunst. Ved siden af vores passion for formidling af samtidskunst, danner galleriet ramme om et socialt mødested, gennem det månedlige arrange-ment Scandinavian-meetingpoint i Berlin, for alle med interesse for nordisk kultur. Udover vores soloudstillinger har vi altid mere end 400 grafiske værker til salg.
Se mere på: heike-arndt.dk