Maria Heed (SE)

Maria Heed (SE)

 

Den svenske kunstner Maria Heeds figurative raderinger udforsker sammenhængen mellem figurative motiver og en støttende baggrund. Emnerne, der er afbildet med en næsten naiv tilgang, inviterer beskueren til at optrævle deres fortælling.

Når man undersøger raderingerne, kan man finde en unik kombination af genstande, mennesker og en næsten håndgribelig underliggende historie. Former, der minder om naturen, og symboler, der er forbundet med vores forfædre, såsom trommer eller forhistoriske malerier, synes at opfordre beskueren til at skabe nye fortolkninger baseret på deres kollektive bevidsthed.

Maria Heed (SE)

For Heed er intuition et centralt element i hendes arbejdsmetode, hvilket afspejles i hendes kompositioners legende karakter og i valget af motiver. Hun synes at fokusere på sine figurer og fremhæve dem på en reduceret baggrund. Hendes brug af farver skaber en følelse af enkelhed og leder beskuerens opmærksomhed hen på det vigtigste aspekt af hendes interesse: at formidle de skrøbelige og delikate aspekter af livet og vores verden.

Flere værker findes her>>>>>>>

Den andre broderns berättelse                                                             Hus steg