Max Kling (DE) – DK


MAX KLING (DE)

Klings sort-hvide fotografier skildrer scenerier fra hverdagen med fokus på aspekter, der er synlige for alle, men dog sjældent bemærkes. Det almindelige reduceres til dets essens: Strukturer, lys, skygge og spor efterladt af mennesker.

Max Kling er gadefotograf med base i Frankfurt. Han begyndte sin karriere inden for reklame og derefter, efter mere end tredive år, flyttede hans fokus til sort / hvid gadefotografering. Klings fotos viser hans hjemby og de mennesker, der bor der.

Kunstnerens største interesse er at skildre det almindelige, vise Frankfurts hverdag og fokusere på situationer og aspekter, der er under alles øjne, men som vi måske ikke opdager. På Kling’s fotos iscenesættes alt, byen Frankfurt og folks liv præsenteres som det er.

Fotografen bliver inspireret af, hvad han ser hver dag vandrende rundt i byen, og han sammenligner sin søgen efter inspiration med søgen efter noget bestemt på et loppemarked. Kling går rundt i byen og er opmærksom på alt, hvad han ser, men leder efter noget der fange hans opmærksomhed. Billederne ser spontane ud og viser  ægte essens i det almindelige: strukturer, lys og skygge, kontrast og spor, som mennesker har efterladt.

Max Kling

Se flere arbejder i vores webshop  >>

                                           Frankfurt                                                                                           Frankfurt