Mira Mink (FI)


Mira Mink (FI)

Mira Mink er forfatter, lærer og oversætter, der bruger videoer, fotografier og poesi, der er optaget på hendes mobiltelefon, som medier til at dele sine personlige tanker og følelser i form af en digital dagbog.

Hun skaber fængslende værker, der fokuserer på personlige oplevelser, såsom drømmende og romantiske øjeblikke, samt det underbevidste, gennem moderne bylandskaber. 

Ord og billeder kombineres i harmoni og supplerer hinanden. Hendes digte er ærlige, ømme og minder om korte kærlighedsbreve. Samtidig er lokation forbundet med hendes forfatterskab, og hendes billeder er øjebliksbilleder af hendes hverdagsliv i byen. Begge medier forstærker atmosfæren i Minks personlige bekendelser og åbner et vindue til hendes verden.

Mira Mink

Mink’s ord smelter sammen med billederne af byen. Digtene er hendes erindringer fanget i det urbane landskab og omvendt. Fotografierne er taget med hendes mobiltelefon, hurtigt og spontant; det samme gælder hendes poesi. Disse erindringer, der afspejles både i billeder og skrift, kombineres som nødvendige komponenter og skaber et unikt visuelt resultat.

Se flere arbejder i vores webshop arkiv >> 

Visit Mira Mink’s video webpage >>

                        Poetry Died and Lips So Close                                                          To Write a Story