Paola Lucrezi (IT)

PAOLA LUCREZI (IT)
Text/ Translation GHA

Inspirer af litteratur og poesi skildrer Lucrezi i sine ætsninger dynamiske scenerier, hvor de menneskelige elementer kombineres med den rå udtrykfulde følelse.

Paola Lucrezis kunstneriske undersøgelser starter fra hendes refleksion over det miljø, der omgiver os, som hun inkorporerer sammen med inspirationer fra poesi og litteratur. Lucrezis ætsninger på zinkplader til Mini Maxi Print 2020 er en del af serien Darkness makes things huge efterfulgt af et digt skrevet af Lucrezi selv, hvor hun tænker over kreativitet og frygt.

Inspireret af litteratur og poesi præsenterer Lucrezi dynamiske scenerier og rå udtrykfulde følelser, hvor seerne kan skelne dele af menneskelige kroppe og referencer til litteratur og poetiske citater. Den italienske kunstner, ledet af sin livlig fantasi, integrerer og kombinerer figurative og abstrakte elementer for at skabe et forvirret billede, hvor fragmenter placeres over hinanden og smelter sammen.

I sine værker konfronterer Lucrezi seerne med udtryksfulde figurer og opfordrer publikum til at se nærmere på værket for at opdage billedets indviklede fortælling og finde deres egen fortolkning af de udfordrende billeder.

Paola Lucrezi

 

Se flere arbejder i vores webshop snart >>

                                 IL BUIO FA ENORMI LE COSE                                                                     L’ABITANTE