Fordele

Fordele

Fordele for dine ansatte
Galleri Heike Arndt DK inviterer dine ansatte til at deltage i vores månedlige begivenhed Scandinavian Meetingpoint, hvor folk fra de nordiske lande og folk fra Tyskland har mulighed for at mingle og udvide deres netværk i et meget uformelt miljø. Dette arrangement fungerer som en social platform med kunst som et referencepunkt men ikke nødvendigvis som hovedemnet for samtalen.

Fordele for dine kunder og partnere
Ved at være vores partner kan vi også assistere i at finde kunst til dine ansatte eller kunder i forbindelse med jubilæer eller specielle lejligheder (f.eks. billig grafisk print af anerkendte kunstnere eller kunstbøger). Vi kan også foreslå dekorationer af nordiske kunstnere til din arbejdsplads eller kontor. Kunstværkerne kan købes eller lejes for favorable priser.

Specielle begivenheder for dit firma
Specielle begivenheder for dit firma eller kundemøder kan arrangeres i galleriet. Skræddersyede rundvisninger (1-2 timer) efterfulgt af et godt måltid mad kan også arrangeres. Galleriet er lokaliseret i et af brændpunkterne i den østlige del af Berlin – Friedrichshain, hvor det alternative og autentiske Berlin blomstrer. Vores lokaler har en bog lounge, som kreerer en intim atmosfære i galleriet og som kan skabe forskellige og interessante rammer for din begivenhed.

Derudover kan dit firma få overskud med speciel marketing og PR for en ny gruppe af fremtidige kunder. Vi tilbyder forskellige måder at inkludere vores partnere i vores omtale:
• Eksklusivitet i vores PR materiale.
• På vores network platform hvilket inkluderer vores hjemmeside (helt ny hjemmeside med speciel sponsor sektion på vej)
• Sociale medier (facebook)
• I vores halvårlige nyhedsbrev
• Til vores månedlige begivenheder såsom Scandinavian Meetingpoint
•Til vores Resedence og international kunstnerlegat
• Til vores ”Mini Print” konkurrence, hvor præmien vil skabe et direkte link mellem konkurrencen og sponsoren.

Dit firma vil også blive profileret i en international kontekst da vi har nordiske og tyske kunstnere som mål, alle med store og interessante netværk, hvilket kan også kan give dig en fordel. Støtten vil desuden blive anset som værende en uegennyttig gestus hvilket frembringer velvilje og omtale mellem kunstnerne, kunstinteresserede, studerende, grafikforeninger og andre kunstmiljøer, både i Tyskland og i de nordiske lande.

Fordele for Galleri Heike Arndt DK
Vores samarbejde vil understøtte og styrke vores arbejde med de nordiske kunstnere der kommer til Berlin ved at skabe en platform hvor de kan udvikle deres internationale netværk. Din støtte vil sikre økonomien for vores non-profit og uafhængige firmamodel i fremtiden, så vi kan tiltrække de bedste nordiske kunstnere i Berlin på trods af den finansielle krise. Vi anser vores fælles nordiske tilgang for at være vigtig for at kunne forbedre synligheden af nordisk kunst og kultur generelt. Det skaber en positiv opmærksomhed og nysgerrighed for nordisk kunst og kultur. Dette vil promovere de nordiske lande som en helhed og det vil dermed øge interessen for den nordiske region. Vi ønsker derfor at få involveret alle de nordiske lande.