Piotr Czyż (PL)

PIOTR CZYŻ (PL)
Text/Translation GHA

Når han spiller med perspektivet, implementerer Piotr Czyż i sine værker fragmenter af menneskelige kroppe. Monokromatiske lyse, neonfarver bringer popkunstens elementer til hans serigrafi.

Piotr Czyż er en ung polsk kunstner, der primært arbejder med grafik.
I 2012 begyndte han studier ved fakultetet for kunst, Nicolaus Copernicus University i Toruń, med hovedfag i grafik. Fra det andet studieår valgte han Grafik – og specialiserede sig i serigrafi. Siden 2019 har han været ansat som assistent i Serigraphy Studio.

Han henter inspiration fra popkulturen og skaber farverige serigrafier, der fænger seerens opmærksomhed. Lyse neonfarver intensiverer hans kunstværker, når han viser fragmenter af menneskelige kroppe med et erotisk præg. Czyż leger med det perspektiv, der implementerer de kropsdele, der er afbildet fra forskellige vinkler.

Piotr Czyż

 
I sine grafiske arbejder synes former og linjer næsten dækket af et gennemsigtighed lag  , og beskueren  opfordres til at kommer nærmere og observere nøje. Forført af disse farver og former tilbageholder de anonyme figurer stadig deres intimitet, når de præsenteres.

See more works in our webshop >>

                                          FLUO BULL 8                                                                                   FLUO BULL 5