Rainer Wiedemann (DE)

 Rainer Wiedemann (DE)

 

“Som realist beskæftiger jeg mig med landbrugsmæssige, socialpolitiske og kritiske temaer. Jeg begyndte min kunstneriske aktivitet som maler, tegner og grafiker.”

“Under mine studier blev jeg uddannet i andre kunstneriske teknikker, bl.a. glas indfattning, keramisk skulptur og bogbinding. I dag arbejder jeg også med metalbearbejdning og skulptur i træ og sten.

Jeg har fotograferet, siden jeg var 10 år gammel.I mellemtiden er jeg blevet en kamerasamler, og jeg brænder for at fotografere med et bredt udvalg af udstyr.I dag bruger jeg naturligvis et digitalt spejlreflekskamera, men jeg bruger også systemudstyr. I min professionelle tid som lærer underviste jeg hvert år i fotografi på grund- og fortsætteruddannelserne og passede mørkekammeret.”

 Rainer Wiedemann (DE)

“Siden 1994 har jeg også arbejdet med fotografi på et kunstnerisk plan, og jeg er primært aktiv inden for følgende arbejdsområder: Dokumentar, stilleben og portrætfotografering. Siden 1996 har jeg deltaget i fotoudstillinger fortrinsvis om portræt-, stilleben-, landskabs- og dokumentarfotografi.”

Se flere arbejder i vores webshop  >>

Photo 1                                                 Photo 2