Roberta Restaino (IT)

Roberta Restaino (IT)

Man kan kun nærme sig Restainos ikke-figurative serigrafier ved at acceptere kunsten som et åbent system: indsigtsfuldt og foranderligt.

Roberta Restaino er en italiensk kunstner. Hendes værker findes i flere offentlige permanente samlinger, f.eks. Centro de Arte Faro Cabo Mayor i Spanien, SGC International Archives og MAPC Archives.

Restainos serigrafier repræsenterer abstrakte elementer, der består af veldefinerede farver, som ligner biologiske strukturer. Intense farvetoner skabes ved hjælp af silketryk-teknikken. Farveflader og mønstre lægges på en legende måde oven på hinanden, hvilket resulterer i en samlende udtryk i værket. Dette resulterer i fascinerende lette værker.

Roberta Restaino (IT)

Hendes silketryk er fremstillet ved hjælp af en nylonduge opspændt over en træ- eller aluminiumsramme. Farven presses derefter gennem det åbne stof med en gummiklinge på papiret. Der anvendes en separate ramme for hver farve i trykket, hvilket resulterer i et færdigt serigrafi med stor farvetæthed, mætning og tekstur. Disse forskellige intense farver ses i hendes værker.

Flere værker findes her>>>>>>>

Decoded                                                                                                   Organism